Now Reading:
Nedjeljno jutro najbolje je provesti u toplom krevetu – moguće pahulje snijega, a evo kakva nas temperatura očekuje!
Full Article 2 minutes read

Nedjeljno jutro najbolje je provesti u toplom krevetu – moguće pahulje snijega, a evo kakva nas temperatura očekuje!

Posljednji je vikend mjeseca koji nosi ime studeni, stoga ni ne čudi da su nam tople jakne i kaputi potrebni svaki dan, uz dodatnu opremu, pa iako danju i nije tako strašno (osim ako ne „brije” jak vjetar kao što je bio slučaj u subotu), jutra su postala stvarno hladna.

Tako će biti i u nedjelju. U unutrašnjosti promjenljivo sa sunčanim razdobljima, a uz povremeno više oblaka očekuju se lokalni pljuskovi snijega, objavio je DHMZ.
Na Jadranu će prevladavati sunčano vrijeme, a više oblaka uglavnom mjestimice ujutro, zatim danju na otvorenom moru.
U unutrašnjosti sjeverni i sjeverozapadni vjetar, većinom slab do umjeren, na istoku te u unutrašnjosti Dalmacije i jak. Na Jadranu jak i vrlo jak sjeverni vjetar i bura u slabljenju i navečer u okretanju na jugo.

Najniža jutarnja temperatura zraka od -6 do -1, na Jadranu od 1 do 6 °C. Najviša dnevna od 3 do 8 u unutrašnjosti te između 8 i 12 °C duž obale i na otocima.

Biometeorološka prognoza za nedjelju

Biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne. Većina ljudi će se osjećati dobro i ne bi trebali osjećati tegobe potaknute vremenom. Uz prikladno odijevanje, boravak na otvorenom tijekom sunčanih razdoblja, može za mnoge biti poticajan.

sjever.hr/meteo.hr
26.11 2023.

Input your search keywords and press Enter.