Now Reading:
Na Danima hrvatskog turizma dodijeljene godišnje turističke nagrade: Ernest Horvat iz Termi Jezerčica spasilac godine
Full Article 1 minutes read

Na Danima hrvatskog turizma dodijeljene godišnje turističke nagrade: Ernest Horvat iz Termi Jezerčica spasilac godine

U Rovinju je u petak održana završna svečana večer Dana hrvatskog turizma na kojoj su dodijeljene godišnje hrvatske turističke nagrade, kojoj je prisustvovao župan i predsjednik Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Među ovogodišnjim laureatima je Ernest Horvat iz Hotela i kampa Terme Jezerčica koji je proglašen spasiocem godine na kupalištima i bazenima, a valja istaknuti kako su u kategoriji Kamp godine među tri finalista bile i Terme Tuhelj sa svojim kampom Vita.

Godišnje hrvatske turističke nagrade u ovoj su se godini dodjeljivale prema novom konceptu, prema novim kategorijama koje su zajedno definirali Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.

Riječ je o 15 kategorija, odnosno nagrada za turistički događaj godine, turistički aranžman godine, gastronomski doživljaj godine, hotel i kamp godine, a dodijeljene su i nagrade u aktivnom, kulturnom, nautičkom, poslovnom, ruralnom te zdravstvenom turizmu, kao i nagrade za unique smještaj godine i turističku destinaciju godine (šampion hrvatskog turizma).

sjever.hr 11.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.