Now Reading:
U Križevce stiže gotovo 200 izlagača iz cijele Hrvatske – u petak počinje 25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije
Full Article 2 minutes read

U Križevce stiže gotovo 200 izlagača iz cijele Hrvatske – u petak počinje 25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Od 10. do 12. studenoga, u Križevcima će se održavati 25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije na kojem će se predstaviti gotovo 200 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Riječ je o najvažnijoj županijskoj manifestaciji posvećenoj promociji obrtništva i poduzetništva, a i ove je godine pripremljen bogat program. Tema sajma je “Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji”, a partner je Virovitičko-podravska županija.

Svečano otvorenje upriličit će se u petak, 10. studenoga 2023. godine s početkom u 11 sati, u sportskoj dvorani Gimnazije I. Z. Dijankovečkoga u Križevcima. Prvi će dan Sajma započeti posjetom učenika osnovnih škola i prezentacijom obrtničkih zanimanja, a uslijedit će panel rasprava na temu brendiranja regionalnog turizma. Prvi dan sajma završit će tradicionalnim Martinjem po Križevačkim štatutima koje će se ove godine održati u restoranu Vojarna.

Drugi dan sajma započet će organiziranim posjetom sajmu obrtnika iz drugih županija kao i nastupom djece iz križevačkih dječjih vrtića. Neizostavan dio subote bit će Revija frizura i modna revija koja će se održati u 19,00 sati u sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga.

Posljednji dan započet će 49. Međugradskom i 32. Međužupanijskom izložbom malih životinja koja je već tradicionalni dio ovog Sajma, a obzirom na ovogodišnju temu „Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji“, održat će se i panel rasprava na temu vinskih klijeti, uz predstavljanje Okusa Podravine i Prigorja.

Kao i svake godine, proglasit će se najatraktivniji izložbeni prostor dok će svi posjetitelji kupnjom ulaznice sudjelovati u nagradnoj igri koja se održava pod pokroviteljstvom Mima namještaja. Sajam će obogatiti i atraktivna izložba najboljih fotografija hrvatskih županija koje su pristigle na natječaj Hrvatske zajednice županija pod nazivom „Volim svoju županiju 2023.“.

sjever.hr/kckzz.hr
09.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.