Now Reading:
PRESTRAŠNO Susjed godinama seksualno zlostavljao 13-godišnjeg dječaka s posebnim potrebama i silio ga da radi za njega
Full Article 2 minutes read

PRESTRAŠNO Susjed godinama seksualno zlostavljao 13-godišnjeg dječaka s posebnim potrebama i silio ga da radi za njega

Teško je ponekad pronaći prave riječi koje bi opisale kako se čovjek osjeća kada pročita ili čuje za nešto ovakvo što se dogodilo – ovakvi slučajevi ostave te bez riječi, ali punog, prepunog ljutnje.

Naime, kako donosi N1, riječ je o događaju iz središnje Slavonije – 53-godišnji muškarac lani je nepravomoćno osuđen na ukupno 3,3 godine zatvora. Presudu mu je izrekao općinski sud koji je ispitao i njega i njegovu žrtvu, kao i djelatnice iz dječakove škole kojima se nakon gotovo trogodišnjeg zlostavljanja na kraju povjerio. Naime, dječak je imao određenih psihičkih problema pa je pohađao nastavu uz osobnog asistenta. Upravo je ta osoba primijetila da s 13-godišnjakom nešto nije u redu. Odmah se posumnjalo na seksualno zlostavljanje.

-Susjed me je prisiljavao da za njega obavljam razne poslove – morao sam zakopavati prasce i krmaču koja je krepala jer je bila ostavljena na suncu, zakopavao sam teleće kosti, kao i ostatke ulovljenih životinja, morao sam mesti i kuhati, iako ja kuhati ne znam. Kad nisam želio kuhati udarao me po nogama šibom. Govorio mi je da mi je mama k…. i da se s….. sa svima u selu. On je radio onaj seks, a ja sam gledao. Pitao me tada što se ne seksam i ja, te da si moram naći neku malu curu – dio je to iskaza 13-godišnjeg dječaka u sudskom postupku protiv susjeda pedofila.

Dječak je godinama trpio susjedovo bludničenje, a sada, kako doznaje N1, od svog zlostavljača traži da mu zbog svega plati pozamašnu odštetu. Zbog proživljenog užasa dječak je nedavno podnio tužbu kojom od svog zlostavljača traži 50 tisuća kuna, odnosno 6,6 tisuća eura odštete.

Tijekom tog postupka može se očekivati da će dječak morati ponovno iskativati o mučnim godinama svog života. Ispitan će biti i njegov zlostavljač koji od početka tvrdi kako ni za što nije kriv, te kako je imao 50 žena u zadnje tri godine. Među njima je bila i dječakova majka, zbog čega prijavu za seksualno zlostavljanje smatra njihovom osvetom.

foto: ilustracija
sjever.hr/n1info.hr
16.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.