Now Reading:
PRIJAVITE SE NA FOTO NATJEČAJ “STUBAKI U SRCU” – kroz fotografiju pokažite svu ljepotu Stubaka
Full Article 2 minutes read

PRIJAVITE SE NA FOTO NATJEČAJ “STUBAKI U SRCU” – kroz fotografiju pokažite svu ljepotu Stubaka

Općina Stubičke Toplice i Turistička zajednica Općine Stubičke Toplice pozivaju sve zaljubljenike u Stubake i fotografiju da sudjeluju na foto natječaju “Stubaki u srcu”. Cilj natječaja je odabrati tri najbolje fotografije koje će pokazati ljepotu Stubaka, a fotografije mogu bi i zalazak sunca nad planinama, osmijeh lokalnih stanovnika ili bilo koji trenutak koji zabilježite.

Za sudjelovanje u ovom foto natječaju treba fotografirati Stubake i odabrati fotografije koje najbolje predstavljaju svu ljepotu Stubaka. Svaka fotografija mora imati svoj naziv u obliku: imeiprezime_nazivfotografije.jpg npr. jurajuric_zalazaksunca.jpg , a sve fotografije šalju se na e-mail adresu stubakiusrcu@gmail.com s nazivom fotografije, imenom i prezimenom, adresom i kontakt brojem osobe koja je fotografirala.

Pravila natječaja su da fotografije moraju biti vezane isključivo uz Stubake, a svaki sudionik natječaja može poslati neograničeni broj fotografija i fotografije moraju biti u digitalnom formatu (JPEG, PNG), min. 300 dpi.

Prijave na natječaj otvorene su do 31. listopada ove godine, a objava rezultata biti će do 15. studenog ove godine. Pobjednici foto natječaja biti će nagrađeni prigodnim nagradama na svečanoj sjednici Općinskog vijeća koje će se održati u prosincu 2023. godine.

sjever.hr/FB Općina Stubičke Toplice 13.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.