Now Reading:
Uskoro okrugli stol u sklopu projekta „Zdravi zubi za sve“
Full Article 1 minutes read

Uskoro okrugli stol u sklopu projekta „Zdravi zubi za sve“

Dom zdravlja Varaždinske županije je sa svojim projektnim partnerom Varaždinskom županijom osmislio projekt „Zdravi zubi za sve”, gdje je cilj osvijestiti javnost i stanovništvo Varaždinske županije o važnosti provođenja oralne higijene. Projekt je usmjeren na čitavo stanovništvo, s posebnim naglaskom na djecu vrtićke i osnovnoškolske dobi, trudnice te starije osobe.

U sklopu projekta održana su brojna predstavljanja i radionice u svim dijelovima Varaždinske županije, a jedna od projektnih aktivnosti je i okrugli stol koji će se održati utorak u prostorima Varaždinske županije.

Sudionici okruglog stola su: doc. dr sc. Jurica Veronek, ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije, Davor Fara dr. med. spec. ginekolog – subspecijalista fetalne medicine i opstetricije te Tomislav Benjak dr. med. dent.

Na okruglom stolu govorit će i Andreja Tomašek, mag. med. techn. iz Doma zdravlja Varaždinske županije, Maja Benjak, univ. mag. logoped te u ime Udruge za ranu intervenciju Varaždinske županije Zlatko Bukvić.

U ime partnera na projektu, Varaždinske županije, na početku okgruglog stola govorit će pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Ljubica Božić.

sjever.hr
11.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.