Now Reading:
Već u nedjelju nova promjena vremena – gotovo pola Hrvatske “u žutom”
Full Article 1 minutes read

Već u nedjelju nova promjena vremena – gotovo pola Hrvatske “u žutom”

U subotu još uživajte u suncu i temperaturama od 27 do 30 Celzijevih stupnjeva jer prognostičari najavljuju novu promjenu vremena koja donosi kišu, a ponegdje i grmljavinsko nevrijeme.

Za nedjelju je izdano i upozorenje zbog potencijalno opasnog vremena, skoro pola Hrvatske je ‘u žutom’, piše portal 24 sata.

Grmljavinsko nevrijeme najavljeno je za područje zagrebačke i osječke regije, dok je u ostalim područjima za koje je izdano upozorenje opasnost od jakog vjetra.

Idućih dana djelomice sunčano i vrlo toplo, ponegdje mogući pljuskovi

Danju će biti vrlo toplo i vruće uz temperaturu od 28 do 30°C. Podjednaka temperatura bit će i na južnom dijelu, gdje će biti obilje sunca. Ujutro uz obalu slaba bura, a zatim tijekom dana zapadnjak i sjeverozapadnjak.

Idućih dana na kopnu djelomice sunčano i vrlo toplo. U nedjelju uz umjeren razvoj oblaka mjestimice su mogući pljuskovi, osobito u središnjim krajevima te u gorju. U ponedjeljak će zapuhati umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a malo će i osvježiti. U utorak vjetar će oslabjeti, a temperatura malo porasti.

sjever.hr/24sata.hr
02.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.