Now Reading:
Već u nedjelju nova promjena vremena – gotovo pola Hrvatske “u žutom”
Full Article 1 minutes read

Već u nedjelju nova promjena vremena – gotovo pola Hrvatske “u žutom”

U subotu još uživajte u suncu i temperaturama od 27 do 30 Celzijevih stupnjeva jer prognostičari najavljuju novu promjenu vremena koja donosi kišu, a ponegdje i grmljavinsko nevrijeme.

Za nedjelju je izdano i upozorenje zbog potencijalno opasnog vremena, skoro pola Hrvatske je ‘u žutom’, piše portal 24 sata.

Grmljavinsko nevrijeme najavljeno je za područje zagrebačke i osječke regije, dok je u ostalim područjima za koje je izdano upozorenje opasnost od jakog vjetra.

Idućih dana djelomice sunčano i vrlo toplo, ponegdje mogući pljuskovi

Danju će biti vrlo toplo i vruće uz temperaturu od 28 do 30°C. Podjednaka temperatura bit će i na južnom dijelu, gdje će biti obilje sunca. Ujutro uz obalu slaba bura, a zatim tijekom dana zapadnjak i sjeverozapadnjak.

Idućih dana na kopnu djelomice sunčano i vrlo toplo. U nedjelju uz umjeren razvoj oblaka mjestimice su mogući pljuskovi, osobito u središnjim krajevima te u gorju. U ponedjeljak će zapuhati umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a malo će i osvježiti. U utorak vjetar će oslabjeti, a temperatura malo porasti.

sjever.hr/24sata.hr
02.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.