Now Reading:
U dvije prometne nesreće u Varaždinu ozlijeđene četiri osobe: Kumovali nepažnja i alkohol
Full Article 2 minutes read

U dvije prometne nesreće u Varaždinu ozlijeđene četiri osobe: Kumovali nepažnja i alkohol

prometna nesreća

Na području Varaždinske županije, jučer, 21. kolovoza ove godine, dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su ukupno ozlijeđene četiri osobe.  

Prema informacijama PU varaždinske, oko 07.55 sati u Lepoglavskoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća prilikom koje je ozlijeđena jedna osoba.  

Muškarac starosti 66 godina osobnim automobilom nije se zaustavio na znak ‘stop’. Na desnu bočnu stranu njegovog vozila naletjelo je teretno vozilo kojim je upravljao 31-godišnjak, a koji je u trenutku nesreće ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja ravno i u odnosu na gore navedeno vozilo imao prednost prolaska. Od siline udara osobni automobil je odbačen te je udario u prometni znak.  

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 66-godišnjak. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede će se okvalificirati naknadno. 

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 15.05 sati u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, ozlijeđene su tri osobe.  

Muškarac starosti 74 godina upravljao je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 0.83 promila. On se uključivao u promet sa parkirališta na državnu cestu D-3,a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje, te je prednjim lijevim djelom svojeg vozila udario u prednji lijevu dio osobnog automobila kojim je upravljala 40-godišnjakinja.  

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 74-godišnji vozač, 40-godišnja vozačica i njezina 16-godišnja putnica. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozljede će se okvalificirati naknadno.

sjever.hr/varazdinska-policija.gov.hr
Foto: arhiva
22.08.2023. 

Input your search keywords and press Enter.