Now Reading:
Obnavlja se Odjel neurologije čakovečke bolnice – radovi vrijedni više od 700 tisuća eura
Full Article 1 minutes read

Obnavlja se Odjel neurologije čakovečke bolnice – radovi vrijedni više od 700 tisuća eura

Međimurska županija nastavlja s daljnjim ulaganjima u Županijsku bolnicu Čakovec i obnovu njezinih odjela. Odjel neurologije jedan je od najvažnijih odjela Bolnice, kojim godišnje prođe više od 17.000 pacijenata, stoga je itekako važno djelatnicima i pacijentima omogućiti vrhunske uvjete.

-Riječ je zaista o jednoj velikoj i sveobuhvatnoj obnovi odjela koja uključuje zamjenu svih instalacija, unutarnje stolarije, sanaciju podova te rekonstrukciju sanitarnih prostorija i prostorija za djelatnike – napisao je na društvenoj mreži župan Matija Posavec.

Trenutno se na odjelu razgrađuju pregradni zidovi, mijenjaju postojeće stare instalacije kako bi se krenulo s izgradnjom pregradnih zidova i uvođenjem novih električnih, vodovodnih, kanalizacijskih instalacija, kao i novih instalacija za medicinske plinove koji su na ovom odjelu itekako važni.

Zamijenit će se postojeći sustav grijanja, kao i informatička infrastruktura te signalizacija pacijenata radi što bolje komunikacije između pacijenata i medicinskog osoblja. Uklonit će se postojeći stropovi, podovi te urediti sanitarne prostorije, a u pripremi je natječaj za opremanje i nabavku novog namještaja te medicinske i nemedicinske opreme. Vrijednost radova iznosi više od 700 tisuća eura.

sjever.hr/izvor i foto: fb- m.posavec
18.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.