Now Reading:
ZA NAS JE POBJEDNIK, DOĐITE I POZDRAVITE GA: Baby Lasagna se danas vraća u Hrvatsku, Zagreb priprema veliki doček
Full Article 2 minutes read

ZA NAS JE POBJEDNIK, DOĐITE I POZDRAVITE GA: Baby Lasagna se danas vraća u Hrvatsku, Zagreb priprema veliki doček

Nakon povijesnog uspjeha na Eurosongu, odnosno drugog mjesta, Baby Lasagna danas se vraća u Hrvatsku.

Prema posljednjim informacijama, Baby Lasagna na zagrebački aerodrom slijeće oko 13:15 sati avionom Croatia Airlinesa, prenosi index.hr.

Nakon toga će se sa svojim timom zaputiti na Trg bana Jelačića gdje mu Grad Zagreb priprema doček. Vozit će se istom relacijom kao nekad hrvatska nogometna reprezentacija – kroz Novi Zagreb, preko Mosta slobode i Vukovarske, Savskom do Trga.

Pozivamo sve građane i ljubitelje glazbe da pozdrave i dočekaju našeg Marka na glavnom gradskom trgu gdje će od 13:00 sati biti organiziran prigodan program dočeka, a okupljene će do dolaska Baby Lasagne zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tatjana Matejaš Tajči u pratnji Ante Gele i benda te Emilija Kokić. Voditelj programa Miljenko Cvitković – Minja – priopćili su iz Grada Zagreba.

S ciljem sigurnog održavanja programa, na Trgu bana Jelačića dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, redarska i zaštitarska služba. Moguće su izmjene u javnom gradskom prijevozu oko centralnog mjesta proslave, napominju iz grada.

Podsjećamo, Baby Lasagna je dobio najviše glasova publike i prema njima je apsolutni pobjednik.

sjever.hr/index.hr 12.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.