Now Reading:
Je li ovo normalno? Maloljetnici pretukli mladića zbog „smiješne odjeće”
Full Article 1 minutes read

Je li ovo normalno? Maloljetnici pretukli mladića zbog „smiješne odjeće”

Kao što smo već javljali, u zagrebačkoj Dubravi trojica maloljetnika brutalno su pretukla mladića u zagrebačkoj Dubravi, a sada je, prema svemu sudeći, poznat i razlog.

Nasilnici su privedeni, a N1 doznaje da je motiv napada bila mladićeva odjeća koja im je bila smiješna. Na njemu su, kako su ispričali nakon privođenja, primijetili narukvicu i poderane hlače pa su nasrnuli na njega.

Jedan ga je, kako je rekonstruirano, potapšao po ramenu te ga tražio upaljač. Kada je mladić počeo kopati po džepovima ovaj ga je odgurnuo pa je pao na tlo. Zatim ga je maloljetnik, koji je bio kolovođa ovog nasilnog ispada, počeo udarati nogom u glavu.

Pridružila su mu se i ostala dvojica, dok je četvrti stajao sa strane i nije tukao mladića. Kasnije je ispričao istražiteljima da je bio svjestan posljedica, odnosno svega što ga je zbog nanošenja teških ozljeda moglo snaći.

Trojica maloljetnika osumnjičeni su za nanošenje teških ozljeda za što zakon predviđa do pet godina zatvora. Tužiteljstvo je zatražilo određivanje istražnog zatvora nasilnim maloljetnicima, što je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu jučer i prihvatio.

sjever.hr/n1info.hr
03.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.