Now Reading:
BRUTALAN NAPAD Privedena trojica maloljetnika koja su u Zagrebu pretukla 18-godišnjaka: „To se može dogoditi i vašem djetetu”
Full Article 2 minutes read

BRUTALAN NAPAD Privedena trojica maloljetnika koja su u Zagrebu pretukla 18-godišnjaka: „To se može dogoditi i vašem djetetu”

Brutalan napad u kojem je 18-godišnjak zadobio višestruke ozljede glave i tijela dogodio se u subotu navečer u zagrebačkoj Dubravi.

Tijekom povratka kući, oko 21 sat napala ga je skupina od četiri mladića, a o svemu je za Dnevnik Nove TV progovorila njegova šokirana majka.

Kazala je da je mladić dobio više udaraca u glavu, što rukom, što nogom.

-Pun je modrica i u šoku je. To su veliki podljevi, ima malo napuknuće kosti oko zuba i prema sinusima. Napadači su brzo pobjegli – rekla je reporterki Lari Švigir.

Odjeveni u crno, tramvajem su ga slijedili od trga pa u autobus, sve do jedne ulice u Dubravi. Tražili su ga upaljač i odmah napali.

Prema riječima njegove majke, 18-godišnjak je kad je izašao iz autobusa, shvatio da idu za njim.
-Nisu mu apsolutno ništa uzeli. Jednostavno je rekao da ne vidi razloga zašto se to dogodilo njemu. Danas je to bilo moje dijete, jednog dana se to može i njihovoj djeci dogoditi – ispričala je.

Prema najnovijim informacijama, zagrebačka policija privela je trojicu maloljetnika za koje se sumnja da su fizički napali i teško ozlijedili 18-godišnjaka u subotu, 29. srpnja oko 21.30 sati, u Dubravi u Ulici Augusta Musića. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

sjsver.hr/dnevnik.hr/zagrebacka-policija.gov.hr
02.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.