Now Reading:
Iz Županijske bolnice Čakovec poručili, “Imamo nultu stopu tolerancije na uvrede, ne vrijeđajte nam zaštitare”
Full Article 1 minutes read

Iz Županijske bolnice Čakovec poručili, “Imamo nultu stopu tolerancije na uvrede, ne vrijeđajte nam zaštitare”

Iz Županijske bolnice Čakovec na svojem su Facebook profilu objavili molbu. Kako navode, djelatnici zaštitarske službe često su izloženi uvredama, a u posljednje vrijeme i uvredama na nacionalnoj osnovi.

Sve četiri ustanove u krugu bolnice imaju angažiranu zaštitarsku službu koja je stacionirana na ulazu u Bolnicu i koja regulira ulaz u krug bolnice. Kako navode u svojoj objavi, djelatnici svoj posao rade maksimalno odgovorno, no, prema njihovim prijavama, često su izloženi uvredama osoba koje pokušavaju ući u krug bolnice

– Mole se svi koji imaju potrebu za korištenjem usluga ustanova u krugu bolnice da se drže pravila kod ulaska u krug bolnice, a zaštitari samo rade svoj posao te da ih se pri tome ne vrijeđa. Županijska bolnica Čakovec ima nultu stopu tolerancije na uvrede i na loše ponašanje te stoga molimo da se prema djelatnicima zaštitarske službe nitko ne ponaša na način da ih vrijeđa već da se cijeni njihov posao te zaštiti dostojanstvo tih djelatnika – poručili su iz Županijske bolnice Čakovec na svojem Facebook profilu.

foto – arhiva

sjever.hr/fb Županijska bolnica Čakovec

01.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.