Now Reading:
Bogati program Dana Općine i Župe Konjščina
Full Article 2 minutes read

Bogati program Dana Općine i Župe Konjščina

Od četvrtka, 27. srpnja, do utorka, 08. kolovoza, održavat će se program povodom obilježavanja Dana Općine i Župe Konjščina. 

Program počinje u četvrtak, 27. srpnja, izložbom slika umjetnice Ide Domišljanović, s počekom u 19 sati.  

U petak, 4. kolovoza, nastupa Gold Band pod šatorom kod Starog grada, nakon čega će posjetitelje zabaviti Marko Vukes, ispred prostora općinske zgrade.  

U subotu, 05. kolovoza, očekuje vas bogati program koji započinje natjecanjem u kuhanju kotlovine, s početkom u 15 sati, dok će se nakon kotlovine, sudionici okušati u natjecanju povlačenja užeta. U 16 sati započet će “Biciklijada DND-a Konjščina”, čiji će start i cilj biti kod Starog grada.  

Od 16 do 20 sati, predviđeno je obilježavanje Dječjeg dana, gdje će mališani moći uživati u igrama, radionicama i raznovrsnim aktivnostima, koje će vjerno pratiti i zabavljati animator.  

Nakon predstavljanja udruga Općine Konjščina kod Starog grada, moći ćete se zabaviti uz koncert grupe Domino.  

U organizaciji Nogometnog kluba “Sloge“, u nedjelju 06. Kolovoza, održati će se tradicionalni “Dečec kup”, a u 20 sati moći ćete uživati Tamburaškog sastava Ledina.  

U ponedjeljak, 07. kolovoza, možete pogledati predstavu “Stric Miške”, Dramske udruge “KAJ” iz Zaboka.  

Posljednji dan programa, utorak, 08. kolovoza, obilježit će se polaganjem vijenaca na mijesnom groblju u Konjščini, povodom Dana pobjede i Dana Općine, dok će u 11 sati održati sveta misa u župnoj crkvi sv. Dominika Konjščina.  

Cijeli program možete pogledati u nastavku. 

sjever.hr/konjscina.hr Foto: arhiva/konjscina.hr
25.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.