Now Reading:
Policija je objavila detalje nesreće u kojoj je kod Pake poginuo 24-godišnji mladić
Full Article 1 minutes read

Policija je objavila detalje nesreće u kojoj je kod Pake poginuo 24-godišnji mladić

Kao što smo već izvijestili, u četvrtak, 13. srpnja u 16.25 sati u Gornjem Makojišću, u prometnoj je nesreći smrtno stradao 24-godišnjak, a policija je u petak objavila detalje nesreće.

Mladić je upravljao osobnim vozilom pri čemu nije koristio sigurnosni pojas, a kretao se državnom cestom D-3 iz smjera Novog Marofa u smjeru Pake. Prilikom silaska s nizbrdice i pri izlasku iz desnog zavoja, na ravnom dijelu ceste započeo je pretjecanje osobnog vozila koje se kretalo ispred njega.
Povratkom na svoju, desnu prometnu traku, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubio je nadzor nad upravljačem, pri čemu se vozilo zanijelo i sletjelo s kolnika u desno, u šumu, gdje je desnim bočnim dijelom i krovom vozila udarilo u nekoliko stabala.

Vozač je smrtno stradao na mjestu događaja, a smrt je konstatirao liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Za vrijeme trajanja očevida promet navedenom dionicom državne ceste se odvijao naizmjenično uz regulaciju policijskih službenika.

foto: dvd novi marof
sjever.hr
14.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.