Now Reading:
Na ovogodišnjem Forestlandu očekuje se više tisuća posjetitelja, župan Posavec: “Ovo je jedinstveni festival”
Full Article 2 minutes read

Na ovogodišnjem Forestlandu očekuje se više tisuća posjetitelja, župan Posavec: “Ovo je jedinstveni festival”

U ime organizacijskog odbora novog izdanja Forestlanda na konferenciji za novinare, održanoj u utorak u Forestland parku nadomak Brezja, svim podupirateljima festivala, osobito Međimurskoj županiji i Općini Sveti Juraj na Bregu, zahvalio je Krešo Biškup.

– Zahvaljujem svima koji nam daju podršku jer mi nemamo publicitet koji uživa Zagreb ili jadranske destinacije. Usprkos tome, u 11 godina festivala postali smo ponos turizma na sjeveru Hrvatske – rekao je Biškup.

Festival Forestland održat će se od 21. do 23. srpnja te se očekuje više tisuća posjetitelja. Organizatori su pripremili 400-tinjak šatora u kampu, te 2000 parkirališnih mjesta u neposrednoj blizini, no osigurana su i dodatna parkirna mjesta u okolici.

Župan Međimurske županije Matija Posavec ističe da je riječ o jedinstvenom festivalu u ovom dijelu Hrvatske i Europe.

– Dajemo podršku jedinstvenom festivalu čiji je uspjeh rezultat mladenačke vizije i upornosti. Zanimljivo je da se odvija u prirodnom okruženju koje nakon trodnevnog programa, ostaje onakvo kakvo je bio prije, što mu daje notu ekološkog i održivog. Nadam se brojnim posjetiteljima kojima želim dobru zabavu – rekao je župan Posavec dodavši da više tisuća posjetitelja svakako ima utjecaj na turizam cijeloga kraja zbog čega Međimurska županija podržava ovaj festival.

sjever.hr/Međimurska županija

12.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.