Now Reading:
Na ovogodišnjem Forestlandu očekuje se više tisuća posjetitelja, župan Posavec: “Ovo je jedinstveni festival”
Full Article 2 minutes read

Na ovogodišnjem Forestlandu očekuje se više tisuća posjetitelja, župan Posavec: “Ovo je jedinstveni festival”

U ime organizacijskog odbora novog izdanja Forestlanda na konferenciji za novinare, održanoj u utorak u Forestland parku nadomak Brezja, svim podupirateljima festivala, osobito Međimurskoj županiji i Općini Sveti Juraj na Bregu, zahvalio je Krešo Biškup.

– Zahvaljujem svima koji nam daju podršku jer mi nemamo publicitet koji uživa Zagreb ili jadranske destinacije. Usprkos tome, u 11 godina festivala postali smo ponos turizma na sjeveru Hrvatske – rekao je Biškup.

Festival Forestland održat će se od 21. do 23. srpnja te se očekuje više tisuća posjetitelja. Organizatori su pripremili 400-tinjak šatora u kampu, te 2000 parkirališnih mjesta u neposrednoj blizini, no osigurana su i dodatna parkirna mjesta u okolici.

Župan Međimurske županije Matija Posavec ističe da je riječ o jedinstvenom festivalu u ovom dijelu Hrvatske i Europe.

– Dajemo podršku jedinstvenom festivalu čiji je uspjeh rezultat mladenačke vizije i upornosti. Zanimljivo je da se odvija u prirodnom okruženju koje nakon trodnevnog programa, ostaje onakvo kakvo je bio prije, što mu daje notu ekološkog i održivog. Nadam se brojnim posjetiteljima kojima želim dobru zabavu – rekao je župan Posavec dodavši da više tisuća posjetitelja svakako ima utjecaj na turizam cijeloga kraja zbog čega Međimurska županija podržava ovaj festival.

sjever.hr/Međimurska županija

12.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.