Now Reading:
Župan Koren održao prijem za uspješne članove ŠRK Štuka Colmic iz Torčeca
Full Article 3 minutes read

Župan Koren održao prijem za uspješne članove ŠRK Štuka Colmic iz Torčeca

U prostorijama Županijske uprave župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren održao je prijem za kadete Športsko ribolovnog kluba Štuka Colmic iz Torčeca koji su na 47. Kadetskom kupu Hrvatskog športsko ribolovnog saveza osvojili prvo mjesto.

Prijemu su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, županijske pročelnice Melita Ivančić i Ana Mušlek, predsjednik županijske Zajednice sportova Stanislav Lovković, pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice Kristina Sočev, predsjednik županijskog Športsko ribolovnog saveza Ivan Petak te predstavnici ŠRK Štuka Colmic, na čelu s kapetanom Marijom Lončarom.

Podsjetimo, Kadetski kup HŠRS-a održan je od 30.6. do 2.7. ove godine, u domaćinstvu ŠRS KKŽ na jezerima Jegeniš i Šoderica, a natjecanje je okupilo preko 350 ribolovaca iz cijele Hrvatske.

Župan je uputio čestitke kadetima ŠRK Štuka na odličnim rezultatima kojima na najljepši način promoviraju našu Županiju te ribolov kao sport.

-Ovaj sport doista zauzima značajno mjesto i niz godina svjedočimo vašim uspjesima u raznim kategorijama i natjecanjima te se vidi koliko sustavno i predano radite. Zahvaljujem predsjedniku Petaku na velikom trudu, zalaganju i entuzijazmu, kao i na dugogodišnjoj odličnoj suradnji, te našoj Zajednici sportova na podršci ovom natjecanju. Domaćinstvo Kadetskog kupa bila je sjajna promocija naše Županije, kako u sportskom, tako i u turističkom smislu, obzirom na važnost ribolovnog turizma. Naša županija ima više registriranih ribolovaca od Zagreba, preko tri tisuće, i to dovoljno govori u prilog popularnosti ovog sporta. Sportski ribolov jedan je od naših najtrofejnijih sportova, a to je rezultat svega onoga što vi ulažete, prvenstveno vaše ljubavi prema ovom sportu. Još jednom zahvala svima uključenima i čestitke na uspjesima ŠRK Štuka Colmic, uvjeren sam da vas čeka još mnogo sjajnih rezultata – rekao je župan.

Čestitkama na izuzetnim rezultatima pridružio se i predsjednik Lovković, koji je zahvalio Klubu Štuka Colmic i predsjedniku Petaku na velikom trudu i zalaganju koje ulažu u ovaj sport, dodavši kako je organizacija natjecanja protekla sjajno. Istaknuo je kako će im Županija i županijska Zajednica sportova i nadalje biti podrška i pomoć u svim aktivnostima.

Predsjednik ŠRS KKŽ Ivan Petak zahvalio je Županiji i županijskoj Zajednici sportova na financijskoj, stručnoj i organizacijskoj pomoći te odličnoj dugogodišnjoj suradnji kazavši kako je dostignuta najviša kvalitativna razina u organizaciji natjecanja.

Kapetan ŠRK Štuka Colmic Mario Lončar istaknuo je kako su se njihovi kadeti Vinko Lončar, Petar Matijašić i Jan Paveli svojim vještinama doista iskazali na natjecanju te zasluženo osvojili prvo mjesto, a i prijašnjih su godina postizali odlične rezultate na državnoj razini. Još je istaknuo kako se u Klubu mnogo ulaže u rad s mladima te kako je to angažman cijele zajednice – od same djece koja mnogo treniraju i uz to uredno izvršavaju školske obveze, preko roditelja koji su im podrška u svakom smislu, trenera, vodstva Kluba te vodstva ŠRS KKŽ i predsjednika Petaka.

Prvaci Kupa, kadeti Vinko Lončar, Petar Matijašić i Jan Paveli kazali su kako su se već u najranijoj dobi zaljubili u ribolov kao sport te su mnogo vremena i truda uložili u pripremu za natjecanja na kojima postižu odlične rezultate.

Nakon obraćanja župana i gostiju, predsjednik Petak je u ime ŠRS-a KKŽ i HŠRS-a, čiji je član Upravnog odbora, uručio zahvalnice za podršku Kadetskom kupu županu, predsjedniku Lovkoviću za županijsku Zajednicu sportova i Kristini Sočev za Turističku zajednicu KKŽ, dok će se direktoru TZ područja Središnja Podravina Nikoli Ciku uručiti naknadno.

foto: kckzz.hr
sjever.hr/kckzz.hr
11.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.