Now Reading:
Dijele li se kazne za krivo parkiranje u Zaboku po “babi i stričevima”???? Čiji su prometni redari???
Full Article 3 minutes read

Dijele li se kazne za krivo parkiranje u Zaboku po “babi i stričevima”???? Čiji su prometni redari???

Jedan čitatelj iz Zaboka požalio se na postupanje prometno/komunalne službe grada Zaboka. U objavi na društvenoj mreži opisao je kako je dobio kaznu jer se dijelom vozila parkirao na označenom pješačkom prijelazu.

Naglasio je kako je to učinio jer je samo namjeravo skoknuti do poslovnice jedne mobilnog operatera. No, kako se to odužilo naišao je vani na prometnu kaznu. Kako ističe svjestan je da je s pravom zaslužio kaznu, ali kada je vidio pokraj sebe dva vozila parkirana na isti način, ali bez dobivenih kazni, osjetio je nepravdu.

-Prvo što pomislim, eto super, tak mi i treba to je ono moje, samo minuta. Nema veze kriv sam i platit ću kaznu. No tada vidim da dva auta na samoj zebri parkirana prije mene nemaju ništa za brisačem. E to me razljutilo, okrećem se, psujem i tražim po parkingu komunalnog redara koji kao da je u zemlju propao. Ljuti me pomisao kako je meni dao kaznu, a njima koji su na samoj zebri već od prije ništa, nije fer.. Tražim i vičem po cijelom parkingu, ali redara nema. U toj ljutnji pomislim zvati i policiju nek mi oni objasne zašto sam ja dobio kaznu, a ovi na samoj zebri ne. No zbog žurbe i odlaska u Zagreb nisam – stoji u objavi ljutitog Zabočana.

-Možda su to bili neki prijatelji ili poznanici komunalnog redara, pa ih je poštedio, ali za mene je to stvar principa i ne mogu šutjeti tako da neka svi vide kako rade prometni komunalni redari grada Zaboka. Sramota!!!- kraj je objave.

s.kalajdžija/sjever.hr 12.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.