Now Reading:
Ludbreškoj turističkoj zajednici odobrena 4 nova projekta vrijedna 70 tisuća eura
Full Article 2 minutes read

Ludbreškoj turističkoj zajednici odobrena 4 nova projekta vrijedna 70 tisuća eura

Ovih je dana u turističke zajednice diljem Hrvatske stigla pozitivna vijest Hrvatske turističke zajednice. Naime, odlukom Turističkog vijeća HTZ-a, odabrani su projekti udruženih turističkih zajednica u 2023. godini.

Radi se o projektima lokalnih i regionalnih turističkih zajednica koje su osnovane kao organizacije lokalnog destinacijskog menadžmenta za područje više jedinica lokalne, odnosno, područne (regionalne) samouprave i koje su upisane u Upisnik turističkih zajednica. Za te je projekte Hrvatska turistička zajednica odobrila sredstva ukupne vrijednosti nešto više od 1,7 milijuna eura.

Jedna od turističkih zajednica koja je od strane HTZ-a dobila sredstva za projekte je i Turistička zajednica područja Centar svijeta koja djeluje na ludbreškom području.

Turističkoj zajednici tako su odobrena čak 4 projekta sveukupne vrijednosti 71.125,00 eura. Projekti koji će biti provedeni odnose se na Welcome Spring Festival Ludbreg, za što su dobili 5 tisuća eura te projekt Centrum Outdoor za što su dobili 20 tisuća eura. Isti iznos odobreni im je i za projekt nadogradnje i proširenja krovnog proizvoda Centrum Mundi, dok im je najveći iznos od 26.125,00 eura odobren za izradu projektno tehničke dokumentacije za tematski park na temu arheologije.

n.p.bajz/sjever.hr/Turistička zajednica područja Centar svijeta

04.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.