Now Reading:
U Termama Sveti Martin započeo “Let’s play sport camp”: Stiglo 200-tinjak djece iz cijele Hrvatske
Full Article 2 minutes read

U Termama Sveti Martin započeo “Let’s play sport camp”: Stiglo 200-tinjak djece iz cijele Hrvatske

U Termama Sveti Martin, u nedjelju 25. lipnja, svečano je otvoren “Let’s play sport camp”, koji je privukao 200 djece iz različitih dijelova Hrvatske.  

Tijekom sedam dana boravka u Međimurju, djeca će se aktivno baviti raznim sportovima kao što su nogomet, košarka, rukomet, stolni tenis, tenis, gimnastika i odbojka, pod vodstvom stručnih trenera.  

Primarni ciljevi kampa su raznovrsne edukacije i učenje novih tehnika i vještina, kao i pozitivne poruke o timskom radu, zdravom životu, liderstvu, nenasilnoj komunikaciji i rješavanju konflikata. 

Ovaj sportski kamp važan je jer pruža djeci priliku da upoznaju sportski način života te uživaju u zabavnim i edukativnim sadržajima. Organizirani, kvalitetni i zabavni programi poput ovog su omiljen izbor djece za provođenje dijela ljetnih praznika. 

Sveti Martin na Muri je mjesto koje krasi prekrasna priroda i njezin pejzaž. Terme Sveti Martin i njihov sportski centar sa svim popratnim sadržajima kao što su trim staze, teretana, toplice, vanjski i unutarnji bazeni, adrenalinski park i prostori za opuštanje, idealne su za razvoj mladih sportaša. 

Djevojčicama i dječacima omogućeno je da kroz tjedan dana savladaju sve osnove njihovog sporta, ali i još mnogo zanimljivih popratnih sadržaja. 

sjever.hr/letsplaycamp.com/FB Matija Posavec Foto: FB Matija Posavec

27.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.