Now Reading:
Održana završna konferencija projekta “Zaposli pa pomozi 3”: Osiguralo se zapošljavanje gotovo 250 žena
Full Article 2 minutes read

Održana završna konferencija projekta “Zaposli pa pomozi 3”: Osiguralo se zapošljavanje gotovo 250 žena

U Vatrogasnom domu u Novigradu Podravskom, 14. lipnja održana je Završna konferencija projekta “Zaposli pa pomozi 3”. Na konferenciji su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Maja Blažek, koji su predstavljali Koprivničko-križevačku županiju.  

Općina Novigrad Podravski bila je nositelj projekta, dok su projektni partneri bili općine Koprivnički Ivanec, Hlebine i Rasinja, te Centar za socijalnu skrb Koprivnica i Hrvatski zavod za zapošljavanjePodručni ured Križevci.  

Projekt je omogućio zapošljavanje 18 žena iz ciljane skupine koje su pružale brigu za 113 korisnika tijekom 6 mjeseci, a ukupan iznos projekta iznosio je 118.000 eura.  

Konferenciji su prisustvovali i načelnik Zdravko Brljek, ravnateljica Razvojne agencije PORE KKŽ Melita Birčić, predstojnica HZZ-a Područni ured Križevci Vesna Kuterovac, kao i predstavnici općina i partnera. Načelnik Brljek je u ime nositelja projekta, Općine Novigrad Podravski, uputio obraćanje sudionicima konferencije, a zamjenik Ljubić je čestitao na uspješno realiziranom projektu te izrazio želju za nastavak projekta koji ima veliki značaj za stariju populaciju ruralnih područja. 

Razvojna agencija PORA KKŽ, do sada je pružala stručnu pomoć u pripremi i provedbi za 12 projekata iz Programa zapošljavanja žena ZAŽELI sveukupne vrijednosti gotovo 23 milijuna kuna kojim se osiguralo zapošljavanje gotovo 250 žena koje su brinule za gotovo 1500 korisnika

sjever.hr/kckzz.hr Foto: kckzz.hr

Input your search keywords and press Enter.