Now Reading:
Grad Čakovec osigurao 10 tisuća eura za financiranje projekata namijenjenih mladima
Full Article 1 minutes read

Grad Čakovec osigurao 10 tisuća eura za financiranje projekata namijenjenih mladima

S obzirom na to da su mladi vrlo važni dionici u zajednici, Grad Čakovec objavio je Javni poziv za financiranje programa i projekata namijenjenih mladima za 2023. godinu, u cilju donošenja participativnog proračuna za mlade.

Stoga iz Grada pozivaju sve udruge, ustanove i druge organizacije civilnog društva te neformalne skupine mladih da prijave programe odnosno projekte koji doprinose podizanju kvalitete života mladih na području Grada Čakovca. Prihvatljive aktivnosti odnose se na prioritetna područja koja obuhvaćaju podršku radu s mladima, aktivno sudjelovanje mladih u društvu, savjetovanje i informiranje mladih te podrška formalnim ili neformalnim obrazovnim i drugim inicijativama mladih u zajednici.

Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva je 10.000 eura, a najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 200 eura, dok je najveći iznos po pojedinom programu/projektu 3.000 eura. Rok za podnošenje prijava je 32 dana od dana objave Javnog poziva, zaključno s 5. lipnja ove godine.

Ostale detaljne informacije u vezi Javnog poziva te obrasci za prijavu dostupni su na službenim web stranicama Grada, www.cakovec.hr.

www.sjever.hr
01.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.