Now Reading:
Uskoro prvo gay krstarenje po Dalmaciji
Full Article 2 minutes read

Uskoro prvo gay krstarenje po Dalmaciji

Uskoro kreće prvo gay krstarenje po Dalmaciji. Kako doznajemo od organizatora prva večer krstarenja koje kreće 10. lipnja, a završava 17. lipnja planirano je kroz zanimljivo vođeno upoznavanje sudionika krstarenja.

-Tu je fantastično i natjecanje u mokrim majicama, istraživanje večernjih brzih spojeva, kao i večer Otvorene pozornice gdje će naši sudionici pokazati svoje talente kroz ples, pjesmu ili neke druge scenske vještine. Planiramo i puno Limbo dancea, uz puno timskih igri u vodi. Planiramo i natjecanje u naljepšem skoku u vodu, uz posebno planiranu takozvanu kapetanske večer na kojoj ćete moći zaplesati ili kušati ukusna jela te uživati ​​u nježnoj dalmatinskoj glazbi, iću i piću – najavila je to poduzetnica Milena Pleško.

Ona je inače vlasnica agencije Aglaia za spajanje samaca.

-Situacija u svijetu, pa tako i kod nas, sve je lošija glede kvalitete upoznavanja željenih osoba za životno partnerstvo ili brak. Sve je više onih koji lutaju i zato je potrebna stručna pomoć i u ovom segmentu – poručila je Pleško koja očekuje da će na krstarenju doći do stvaranja brojnih kvalitetnih veza.

www.sjever.hr 24.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.