Now Reading:
Uskoro prvo gay krstarenje po Dalmaciji
Full Article 2 minutes read

Uskoro prvo gay krstarenje po Dalmaciji

Uskoro kreće prvo gay krstarenje po Dalmaciji. Kako doznajemo od organizatora prva večer krstarenja koje kreće 10. lipnja, a završava 17. lipnja planirano je kroz zanimljivo vođeno upoznavanje sudionika krstarenja.

-Tu je fantastično i natjecanje u mokrim majicama, istraživanje večernjih brzih spojeva, kao i večer Otvorene pozornice gdje će naši sudionici pokazati svoje talente kroz ples, pjesmu ili neke druge scenske vještine. Planiramo i puno Limbo dancea, uz puno timskih igri u vodi. Planiramo i natjecanje u naljepšem skoku u vodu, uz posebno planiranu takozvanu kapetanske večer na kojoj ćete moći zaplesati ili kušati ukusna jela te uživati ​​u nježnoj dalmatinskoj glazbi, iću i piću – najavila je to poduzetnica Milena Pleško.

Ona je inače vlasnica agencije Aglaia za spajanje samaca.

-Situacija u svijetu, pa tako i kod nas, sve je lošija glede kvalitete upoznavanja željenih osoba za životno partnerstvo ili brak. Sve je više onih koji lutaju i zato je potrebna stručna pomoć i u ovom segmentu – poručila je Pleško koja očekuje da će na krstarenju doći do stvaranja brojnih kvalitetnih veza.

www.sjever.hr 24.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.