Now Reading:
Omiljeno godišnje doba uz nezaboravne sportove na vodi: u Marini Prelog očekuje vas dugo, toplo i uzbudljivo ljeto
Full Article 2 minutes read

Omiljeno godišnje doba uz nezaboravne sportove na vodi: u Marini Prelog očekuje vas dugo, toplo i uzbudljivo ljeto

Turistička zajednica Grada Preloga i ove će godine održavati popularne Dane otvorenih vrata sportova za vodi koji će se tijekom ljetnih mjeseci provoditi više puta u Sportsko – rekreacijskoj zoni Marina Prelog.

Naime, ponukani odličnim odazivom i suradnjom s Udrugom sportske rekreacije „Croatian Outdoors” u 2023. godini provodit će zajedničke aktivnosti na razvoju i unapređenju turističkog proizvoda sportovi na vodi.

Ideja je mnogo, sadržaja za djecu i odrasle još više, a nedavno je održana prva radionica o sigurnosti na vodi za skipere koji će provoditi aktivnosti i paziti na sigurnost posjetitelja.

Kako ne bi sve ostalo samo na teoriji, iskorišteno je odlično vrijeme te je provedena prva od nekoliko praktičnih radionica na samoj rijeci Dravi. Budući skiperi tako su savladavali osnove korištenja potrebne opreme, upravljanje rafting čamcima i kako prepoznati opasna mjesta i virove na vodi.

Uz popularne Dane otvorenih vrata sportova na vodi, koji će se tijekom ljetnih mjeseci provoditi više puta u Sportsko-rekreacijskoj zoni Marina Prelog, planirana je i edukacija o sportovima na vodi za posjetitelje, Liga sportova na vodi u više kola te Drugi otvoreni Dragon boat kup Grada Preloga u listopadu.

-Čeka nas doista dugo, toplo i uzbudljivo ljeto! Vidimo se na Marini Prelog – poručuju iz Grada Preloga.

www.sjever.hr / prelog.hr
28.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.