Now Reading:
Godina dana od nestanka BB Marijane – policija još nema nikakav trag! Oglasila se i njezina majka: Vjerujem da je živa!
Full Article 2 minutes read

Godina dana od nestanka BB Marijane – policija još nema nikakav trag! Oglasila se i njezina majka: Vjerujem da je živa!

Prošlo je godinu dana od nestanka bivše Big Brother pobjednice Marijane Seifert, a što se točno s njome dogodilo nakon što je nestala u Zagrebu, ne zna se ni danas.

U međuvremnu Marijaninu je obitelj potresla još jedna tragedija. Naime, zbog goleme tuge razbolio se i krajem prošle godine preminuo je njen otac, Ivo Kovačević.

Sve je to ogroman šok za majku Gordanu Kovačević koja je povodom tužne godišnjice nestanka njene kćeri odlučila o svemu progovoriti za Slobodnu Dalmaciju.

Bol je svakim danom sve veća, u početku nisam ni bila svjesna što se dogodilo, mislila sam da je riječ o nekoj šali – rekla je Gordana za Slobodnu Dalmaciju dodavši kako je svoju Marijanu posljednji put vidjela dva dana prije nestanka u njezinom zagrebačkom stanu u kojem je živjela sa suprugom i jednogodišnjim sinom.

Objasnila je i kako je tog dana bila vesela i puna života, no da je imala određenih nesuglasica u braku, ali je rekla da se ne želi razvesti i da će učiniti sve da sačuva brak.

– Nemam osnovanih sumnji i nikoga ne okrivljujem nego samo želim da se dozna istina. Meni je najmanje vjerojatna mogućnost da je moja kći sebi nešto napravila. Moj majčinski instinkt osjeća da se ovdje ne radi o samoubojstvu. Posrijedi je nešto drugo – kazala je Gordana za Slobodnu Dalmaciju napomenuvši kako vjeruje da je njena Marijana još živa.

www.sjever.hr/www.slobodnadalmacija.hr
28.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.