Now Reading:
Nova pomagala u lepoglavskoj ordinaciji fizikalne medicine, gradonačelnik Škvarić najavio daljnja ulaganja
Full Article 1 minutes read

Nova pomagala u lepoglavskoj ordinaciji fizikalne medicine, gradonačelnik Škvarić najavio daljnja ulaganja

Ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije u Lepoglavi opremljena je novim pomagalima. Zahvaljujući suradnji s Domom zdravlja Varaždinske županije Juricom Veronekom i uz inicijativu gradonačelnika Škvarića, pacijentima će biti olakšan proces rehabilitacije.

Dogovorena su i daljnja ulaganja u modernizaciju lepoglavske ordinacije.

-U planu je unutarnje uređenje prostora fizikalne terapije te daljnja nabavka potrebne opreme kako bi se maksimalno podigao standard pružanja usluga fizikalne medicine i rehabilitacije u Domu zdravlja u Lepoglavi – istaknuo gradonačelnik Škvarić.

Naglašeno je kako je ordinacija pojačana stalno zaposlenim liječnikom specijalistom fizikalne medicine i rehabilitacije, a uskoro će svoj rad u navedenoj djelatnosti započeti i četvero pripravnika (dvoje prvostupnika fizioterapije i dvoje fizioterapeutskih tehničara).

U vezi problema oko nedostatka liječnika u ambulanti u Višnjici, rješenje je u vidu liječnice iz Bednje. Pacijentima je na raspolaganju i medicinska sestra koja koordinira radom ambulante, a dodatno su uključene i patronažne sestre, posebice u obilascima i kućnim posjetima. Za podizanje lijekova i pomoć u kući, građanima će i dalje na raspolaganju biti gerontodomaćice koje kroz projekt Zaželi III brinu o građanima u potrebi.

sjever.hr
26.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.