Now Reading:
Novo ruho zaprešićkog Zavoda za javno zdravstvo – Kolarec: Vrijedna ulaganja moguća su zbog dobrog poslovanja Zavoda
Full Article 2 minutes read

Novo ruho zaprešićkog Zavoda za javno zdravstvo – Kolarec: Vrijedna ulaganja moguća su zbog dobrog poslovanja Zavoda

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije obnovio je i kompletno uredio prostore Doma zdravlja u Zaprešiću koje koristi za potrebe Službe za epidemiologiju te Službe za školsku i sveučilišnu medicinu. Ukupna vrijednost investicije je 100 tisuća eura, a novouređene prostore obišao je zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk.

Osim u prostore, Zavod je uložio i 93 tisuće eura u pomlađivanje voznog parka. Nabavljena su četiri vozila za potrebe odlazaka na teren te obavljanja svakodnevnih zadataka.

-Ova vrijedna ulaganja moguća su zbog dobrog poslovanja Zavoda koji posljednjih godina postiže dobre rezultate te je ovo jedan od načina na koji ponovno investiraju svoj kapital u unapređenje vlastitog poslovanja – rekao je Kolarec koji je istaknuo da Zagrebačka županija u suradnji sa Zavodom provodi nekoliko važnih programa za koje je u proteklom četverogodišnjem razdoblju izdvojeno više od 564 tisuće eura.

Podsjetio je i da je prošle godine Zavod na isti način obnovio prostor ispostave Doma zdravlja koji koristi u Velikoj Gorici te se osvrnuo na pandemijsko razdoblje u kojem su djelatnici Zavoda odradili „lavovski posao“.

-Od uloženih 100 tisuća eura, oko 70 tisuća iznosi ulaganje u građevinske radove obnove, a oko 30 tisuća namještaj – rekao je ravnatelj Zavoda Leo Šunjić.

-Ovim ulaganjem smo za 5.000 djece osnovnoškolske i srednjoškolske dobi, ali i studentima iz Zaprešića i okolice koji koriste usluge školske i sveučilišne medicine omogućili novu razinu standarda – naglasio je Šunjić.

sjever.hr/zagrebacka-zupanija.hr
20.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.