Now Reading:
TO JE PRAVA LJUBAV! Čak osam bračnih parova iz preloške Udruge umirovljenika ove godine slavi zlatni pir
Full Article 2 minutes read

TO JE PRAVA LJUBAV! Čak osam bračnih parova iz preloške Udruge umirovljenika ove godine slavi zlatni pir

Udruga umirovljenika grada Preloga održala je svoju godišnju skupštinu, a u svečanom dijelu uputili su čestitke bračnim parovima uključenima u rad udruge koji ove godine slave 50 godina braka, njih čak osam.

U Multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata inuslanus Grada Preloga, preloški umirovljenici rezimirali su realizirane aktivnosti tijekom protekle godine, te usvojili program rada za naredno razdoblje.

Predsjednik Udruge Franjo Novak zahvalio je Međimurskoj županiji i Gradu Prelogu na pomoći koju pružaju umirovljenicima.

-Puno nam znači što imamo besplatni prijevoz autobusom, popuste na čakovečkim bazenima i u toplicama Sveti Martin, besplatnu članarinu u Knjižnici Prelog, kao i mnoge druge pogodnosti. Time pokazujete kako smo vam i dalje bitni članovi zajednice – rekao je Novak.

Udruga tijekom godine provodi brojne aktivnosti kako bi se članovi što aktivnije družili te na taj način potiču socijalnu i društvenu aktivnost kod osoba starije životne dobi. Članovi udruge posjećuju svoje bolesne i nemoćne članove, provode akcije mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi, a vrlo su aktivni i u sportskim aktivnostima.

Skupština je imala i svoj svečani dio na kojem su upućene čestitke bračnim parovima uključenima u rad udruge koji ove godine slave 50 godina braka, dok je svečanost uljepšao Pjevački zbor udruge i tamburaši „Miris čempresa“.

Predsjednik Udruge Novak, zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek bračnim su parovima uz prigodan poklon čestitali na zlatnom piru.

Ove godine 50 godina braka slave – Marija i Petar Mikec, Božica i Mato Gašparić te Dragica i Ladislav Pintač iz Cirkovljana, Nevenka i Drago Pavlović, Nada i Željko Pavčec, Katarina i Stjepan Zadravec, Štefanija i Mijo Bašić te Marija i Antun Pianec iz Preloga.

www.sjever.hr / medjimurska-zupanija.hr
16.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.