Now Reading:
Započeo bogat program manifestacije “Zlatarbistričko proljeće 2023.” – doznajte što vas sve očekuje
Full Article 1 minutes read

Započeo bogat program manifestacije “Zlatarbistričko proljeće 2023.” – doznajte što vas sve očekuje

Tradicionalnim turnirom u kuglanju na visećoj kuglani u Domu kulture u Zlatar Bistrici, započelo je ovogodišnje izdanje “Zlatarbistričkog proljeća”.

Bogat program u sklopu manifestacije nastavit će se u ponedjeljak, 17. travnja, kada će se s početkom u 20 sati, u sklopu GFUK-a održati hit predstava “Udavače”. U četvrtak, 20. travnja od 12 do 18 sati svi zainteresirani mogu se odazvati akciji dobrovoljnog darivanja krvi u zlatarbistričkom Domu kulture, a idućeg dana priredbu priprema Dječji vrtić “Zlatni dani“, uz obilježavanje svog dana, i to od 16 sati.

Subota 22. travnja donosi stručno predavanje o zaštiti djece od pedofilije koje će se održati u Domu kulture u 17 sati, a od 18 sati Udruga umirovljenika priprema kulturno – umjetnički program uz predstavu “Koga nema bez njega se mora” i nastup Zbora umirovljenika Zlatar Bistrice.

Središnji dio manifestacije na rasporedu je u ponedjeljak, 24. travnja kada će se održati svečana sjednica Općinskog vijeća povodom Dana Općine Zlatar Bistrica.

Što vas sve očekuju u nastavku manifestacije, doznajte u detaljnom programu kojeg donosimo u nastavku:

www.sjever.hr
15.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.