Now Reading:
Međimurski policajci uhitili muškarca osumnjičenog za pokušaj ubojstva! Pronađen u autobusu u blizini graničnog prijelaza
Full Article 50 second read

Međimurski policajci uhitili muškarca osumnjičenog za pokušaj ubojstva! Pronađen u autobusu u blizini graničnog prijelaza

policija

Oko 15 sati kod naplatne postaje Goričan, na autocesti A 4 (Zagreb – Goričan) međimurski policajci uhitili su 43-godišnjaka osumnjičenog za pokušaj ubojstva.

Zajedničkim snagama PU zagrebačke i PU međimurske te Ravnateljstva policije provedene su intenzivne mjere traganja i operativni rad. U blizini bivšeg graničnog prijelaza Goričan, oko 15:15 sati, u autobusu stranih registarskih oznaka pronađen je osumnjičeni 43-godišnjak, priopćili su iz PU međimurske.

Osoba je pod nadzorom međimurske policije te će biti dovedena u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke radi daljnjeg provođenja kriminalističkog istraživanja.

Kako je već ranije izvijestila zagrebačka policija, u srijedu oko 22:20 sati na području Sesveta, 43-godišnji član obitelji fizički je napao 45-godišnjakinju, nakon čega ju je oštrim predmetom i ozlijedio.

Vozilom hitne medicinske pomoći 45-godišnjakinja je prevezena u Kliničku bolnicu Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, dok je osumnjičeni muškarac pobjegao iz stana.

Foto: ilustracija
sjever.hr
13.04.2023

Input your search keywords and press Enter.