Now Reading:
Užas u Podravini: Voditeljica udruge za zaštitu životinja opisala strašan prizor koji ju je dočekao na Uskrsni ponedjeljak
Full Article 2 minutes read

Užas u Podravini: Voditeljica udruge za zaštitu životinja opisala strašan prizor koji ju je dočekao na Uskrsni ponedjeljak

Na svom Facebook profilu Marina Ferenčić, voditeljica udruge za zaštitu životinja, objavila je potresni status u kojem opisuje prizor koji je ugledala na Uskrsni ponedjeljak.

Naime, netko je preko ograde bacio psa mješanca, kojeg su drugi psi rastrgali i usmrtili.

-Molim osobu koja je ostavila između 10 i 14 sati danas, na Uskrsni ponedjeljak, ovu zamalo praznu vrećicu hrane za pse i ubacila svojeg lijepo ugojenog psa mješanca, dečka, crnog sa smeđim paležom, preko dvometarske ograde u gornje dvorište utočišta, kod velikih pasa, da se javi do kraja dana kako bi preuzela mrtvo tijelo svojeg psa i vidjela što mu je učinila svojim neodgovornim postupkom – napisala je na Facebooku Ferenčić iz udruge Lajka u Novigradu Podravskom i dodala:

-Ukoliko se ta osoba ne javi, predajem prijavu mupu, a dokaz su mrtvo tijelo psa i ta vrećica hrane s otiscima prstiju. Ubacivanje je učinjeno od strane osobe koja zna kada nisam gore. Podlo, neljudsko i egoistično, proračunato. Bez svijesti i savjesti – rekla je Ferenčić.

Objasnila je kako su hranu ipak ostavili donatori, a ne osoba koja je bacila psa preko ograde. A Ferenčić je poslala i pitanje:

Zar niste mogli nazvati i pitati, našlo bi se rješenje? Broj telefona udruge je dostupan uvijek. Znate li da ste prekršili zakon i ljudski moralni zakon i postali ubojica? Zašto? Ispovraćala sam dušu, tresem se od šoka, psi su uznemireni. Bolesna se mučim odraditi, dva put dnevno, brigu o psima, zar još i ovakve situacije moram proživljavati? Jadan pas. Skončao je strašno. A to mu je učinila ruka čovjeka kojeg je beskrajno volio – napisala je u objavi.

Dnevnik.hr poslao je upit o događaju i Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.

-Danas, 12. travnja zaprimili smo prijavu o događaju koji navodite u upitu te policijski službenici provode kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja – odgovorili su.

Foto: fb marina ferencic
sjever.hr/dnevnik.hr/fb marina ferencic
12.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.