Now Reading:
Užas u Podravini: Voditeljica udruge za zaštitu životinja opisala strašan prizor koji ju je dočekao na Uskrsni ponedjeljak
Full Article 2 minutes read

Užas u Podravini: Voditeljica udruge za zaštitu životinja opisala strašan prizor koji ju je dočekao na Uskrsni ponedjeljak

Na svom Facebook profilu Marina Ferenčić, voditeljica udruge za zaštitu životinja, objavila je potresni status u kojem opisuje prizor koji je ugledala na Uskrsni ponedjeljak.

Naime, netko je preko ograde bacio psa mješanca, kojeg su drugi psi rastrgali i usmrtili.

-Molim osobu koja je ostavila između 10 i 14 sati danas, na Uskrsni ponedjeljak, ovu zamalo praznu vrećicu hrane za pse i ubacila svojeg lijepo ugojenog psa mješanca, dečka, crnog sa smeđim paležom, preko dvometarske ograde u gornje dvorište utočišta, kod velikih pasa, da se javi do kraja dana kako bi preuzela mrtvo tijelo svojeg psa i vidjela što mu je učinila svojim neodgovornim postupkom – napisala je na Facebooku Ferenčić iz udruge Lajka u Novigradu Podravskom i dodala:

-Ukoliko se ta osoba ne javi, predajem prijavu mupu, a dokaz su mrtvo tijelo psa i ta vrećica hrane s otiscima prstiju. Ubacivanje je učinjeno od strane osobe koja zna kada nisam gore. Podlo, neljudsko i egoistično, proračunato. Bez svijesti i savjesti – rekla je Ferenčić.

Objasnila je kako su hranu ipak ostavili donatori, a ne osoba koja je bacila psa preko ograde. A Ferenčić je poslala i pitanje:

Zar niste mogli nazvati i pitati, našlo bi se rješenje? Broj telefona udruge je dostupan uvijek. Znate li da ste prekršili zakon i ljudski moralni zakon i postali ubojica? Zašto? Ispovraćala sam dušu, tresem se od šoka, psi su uznemireni. Bolesna se mučim odraditi, dva put dnevno, brigu o psima, zar još i ovakve situacije moram proživljavati? Jadan pas. Skončao je strašno. A to mu je učinila ruka čovjeka kojeg je beskrajno volio – napisala je u objavi.

Dnevnik.hr poslao je upit o događaju i Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.

-Danas, 12. travnja zaprimili smo prijavu o događaju koji navodite u upitu te policijski službenici provode kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja – odgovorili su.

Foto: fb marina ferencic
sjever.hr/dnevnik.hr/fb marina ferencic
12.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.