Now Reading:
Povodom 30. rođendana Koprivničko – križevačke županije objavljeno 18. izdanje Županijskog lista – evo gdje ga možete pročitati
Full Article 1 minutes read

Povodom 30. rođendana Koprivničko – križevačke županije objavljeno 18. izdanje Županijskog lista – evo gdje ga možete pročitati

U slavljeničkoj prigodi, a povodom velike, 30. obljetnice Koprivničko – križevačke županije objavljeno je 18. izdanje Županijskog lista.

Riječ je o publikaciji, kojom je obuhvaćeno vremensko razdoblje od posljednjeg rođendana Županije te su prigodnim tekstovima i fotografijama predstavljeni najznačajniji događaji i najvažniji projekti koji su ostvareni u područjima zdravstva, obrazovanja, prometne i komunalne infrastrukture, gospodarstva i turizma. Publikacija će, uz digitalno izdanje, biti dostupna i u tiskanom izdanju.

– Županijski list je izvrstan podsjetnik kako se na području KKŽ kroz brojne projekte i kapitalne investicije kontinuirano stvaraju nove vrijednosti te ozbiljno radi na razvoju svih krajeva Podravine i Prigorja, kako bi stanovnici imali kvalitetne uvjete za život. Iza nas su tri desetljeća marljivog rada u kojem je ostvaren najznačajniji gospodarski i društveni razvoj ovog prostora, a u tom optimističnom duhu gledamo prema boljoj budućnosti u kojoj ćemo, vjerujemo zajedničkim snagama, ostvariti sve planirano za dobrobit generacija koje dolaze – poručuju iz Županije.

Županijski list možete pročitati ovdje.

www.sjever.hr
07.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.