Now Reading:
DRAMA U “MILIJUNAŠU” – Mladi liječnik Borna iz Varaždina sjajnom igrom otvorio predzadnje pitanje – kući ipak otišao s 5000 eura
Full Article 2 minutes read

DRAMA U “MILIJUNAŠU” – Mladi liječnik Borna iz Varaždina sjajnom igrom otvorio predzadnje pitanje – kući ipak otišao s 5000 eura

Nakon dugo vremena, u HRT-ovom kvizu Milijunaš otvoreno je predzadnje, 14. pitanje, a uspjelo je to mladom liječniku iz Varaždina Borni Antončiću, piše HRT.

No, nažalost nije uspio, ponudio je netočan odgovor na koji ga je navela publika i napustio natjecanje s osvojenih 5000 eura. Ostao mu je i neiskorišten džoker “pola-pola”. Prva riječ teksta Ustava Republike Hrvatske zaustavila ga je u osvajanju iznosa od 68.000 eura.

Kako piše HRT, Borna je s nevjerojatnom lakoćom stigao do 12. pitanja na kojem je trebao znati turistički slogan koje je države “Zemlja podrijetla”?: SAD-a, Etiopije, Njemačke ili Tajlanda. Nakon kraćeg razmišljanja odlučio se za poziv. Džoker je savjetovao odgovor B – Etiopija što je potvrdilo i Borninu sumnju i zahvaljujući tome osvojio je 18.000 eura.

Odličnom igrom otvorio je i 14. pitanje za 68.000 eura.

Koja je prva riječ teksta Ustava Republike Hrvatske? A – izražavajući; B- polazeći; C- poštujući; ili D – zadržavajući.

Ovo ne znam, svakako ću koristiti džoker, samo ne znam da li da prvo iskoristim “pola-pola” da olakšam publici ili da pitam publiku direktno – rekao je Borna.

Tarik je savjetovao da prvo pita publiku, a onda prepolovi.

Odlučio je ipak zatražiti mišljenje publike. Njih 12% odlučilo se za izražavajući, 24% za polazeći, 64% za poštujući i 0% za zadržavajući.

Prihvatio je sugestiju publike i odgovorio pod C- poštujući i nije želio koristiti džoker “pola-pola” te je netočnim odgovorom kući otišao sa 5000 eura, piše HRT.

Foto: screenshot HRT

www.sjever.hr / HRT
07.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.