Now Reading:
DRAMA U “MILIJUNAŠU” – Mladi liječnik Borna iz Varaždina sjajnom igrom otvorio predzadnje pitanje – kući ipak otišao s 5000 eura
Full Article 2 minutes read

DRAMA U “MILIJUNAŠU” – Mladi liječnik Borna iz Varaždina sjajnom igrom otvorio predzadnje pitanje – kući ipak otišao s 5000 eura

Nakon dugo vremena, u HRT-ovom kvizu Milijunaš otvoreno je predzadnje, 14. pitanje, a uspjelo je to mladom liječniku iz Varaždina Borni Antončiću, piše HRT.

No, nažalost nije uspio, ponudio je netočan odgovor na koji ga je navela publika i napustio natjecanje s osvojenih 5000 eura. Ostao mu je i neiskorišten džoker “pola-pola”. Prva riječ teksta Ustava Republike Hrvatske zaustavila ga je u osvajanju iznosa od 68.000 eura.

Kako piše HRT, Borna je s nevjerojatnom lakoćom stigao do 12. pitanja na kojem je trebao znati turistički slogan koje je države “Zemlja podrijetla”?: SAD-a, Etiopije, Njemačke ili Tajlanda. Nakon kraćeg razmišljanja odlučio se za poziv. Džoker je savjetovao odgovor B – Etiopija što je potvrdilo i Borninu sumnju i zahvaljujući tome osvojio je 18.000 eura.

Odličnom igrom otvorio je i 14. pitanje za 68.000 eura.

Koja je prva riječ teksta Ustava Republike Hrvatske? A – izražavajući; B- polazeći; C- poštujući; ili D – zadržavajući.

Ovo ne znam, svakako ću koristiti džoker, samo ne znam da li da prvo iskoristim “pola-pola” da olakšam publici ili da pitam publiku direktno – rekao je Borna.

Tarik je savjetovao da prvo pita publiku, a onda prepolovi.

Odlučio je ipak zatražiti mišljenje publike. Njih 12% odlučilo se za izražavajući, 24% za polazeći, 64% za poštujući i 0% za zadržavajući.

Prihvatio je sugestiju publike i odgovorio pod C- poštujući i nije želio koristiti džoker “pola-pola” te je netočnim odgovorom kući otišao sa 5000 eura, piše HRT.

Foto: screenshot HRT

www.sjever.hr / HRT
07.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.