Now Reading:
U Zagrebu uhićena 33-godišnja svodnica koja je mamila muškarce i naplaćivala im usluge
Full Article 2 minutes read

U Zagrebu uhićena 33-godišnja svodnica koja je mamila muškarce i naplaćivala im usluge

Zagrebačka policija uhitila je 33-godišnjakinju zbog sumnje da je podvodila 56-godišnju ženu. Policija je nad mladom svodnicom provela kriminalističko istraživanje kojim je ustanovljena sumnja da je ženu podvodila od kraja listopada 2022. do početka travnja 2023. godine, piše Index.

Osumnjičena je organizirala i omogućila drugim osobama pružanje spolnih usluga na način da je vrbovala i poticala na pružanje spolnih usluga 56-godišnjakinju. Njezine je usluge oglašavala putem neimenovane platforme za oglašavanje pod više korisničkih imena i brojeva mobitela.

Osim što je objavljivala oglase radi pružanja spolnih usluga, osobno se javljala zainteresiranim muškarcima te ih nagovarala na kupnju usluge. Zatim je zainteresirane upućivala u stanove u Zagrebu, gdje bi se nalazili s 56-godišnjakinjom, a njoj je putem mobitela najavljivala njihove dolaske.

Policija sumnja da je osumnjičena u navedenom periodu organizirala najmanje 60 spolnih usluga, nakon kojih je od klijenata preuzimala novac, a zatim je zaradu dijelila s 56-godišnjakinjom.

Policija je obavila pretrage prostora kojima se koristila osumnjičena te su pronađeni dva mobitela s pripadajućim SIM karticama, veća količina prezervativa i određena količina novca. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom odvjetništvu.

www.sjever.hr / index.hr
05.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.