Now Reading:
Ovo su najbolje ekipe na ovogodišnjim županijskim sportskim susretima obrtnika – najuspješnija ekipa Udruženje obrtnika grada Krapine i još četiriju općina
Full Article 2 minutes read

Ovo su najbolje ekipe na ovogodišnjim županijskim sportskim susretima obrtnika – najuspješnija ekipa Udruženje obrtnika grada Krapine i još četiriju općina

Proteklog vikenda na sportskom igralištu kod Osnovne škole Janka Leskovara u Pregradi, u organizaciji Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije održani su 19. Sportski susreti obrtnika Krapinsko-zagorske županije.

Sportske igre otvorio je predsjednik Županijske skupštine Zlatko Šorša, a svečanost otvorenja je pucnjevima iz pištola obogatila Povijesna postrojba Krapinsko-zagorske županije Kostelska pištola Keglevićeva straža Kostel.

Obrtnici iz devet udruženja natjecali su se u nogometu, potezanju užeta, pikadu, streljaštvu zračnom puškom i stolnom nogometu, a Udruženje obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj pobjedu je odnijelo u čak dvije kategorije.

Prvo mjesto u nogometu osvojili su obrtnici iz Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj, drugi su obrtnici iz Udruženja Krapinske Toplice, a treći iz Udruženja Sveti Križ Začretje. Uz naslov prvaka, njihov je igrač Leon Levak osvojio i titulu najboljeg strijelca.

Obrtnici iz Krapine i četiriju općina osvojili su i prvo mjesto u potezanju užeta, drugi su bili obrtnici iz Bedekovčine, a treći iz Krapinskih Toplica. U pikadu su najbolji bili obrtnici iz Udruženja općine Krapinske Toplice, drugo mjesto osvojili su oni iz Pregrade, a treće je pripalo pobjednicima prvih dviju kategorija – Udruženju obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.

U ekipnom streljaštvu zračnom puškom, prvo mjesto osvojilo je Udruženje obrtnika Zabok, drugo Udruženje obrtnika Zlatar, a treće Međuopćinsko udruženje obrtnika Klanjec. Pojedinačno su najbolji bili Matija Kralj iz Udruženja obrtnika Zabok, Vladimir Kipa iz Udruženja obrtnika Zlatar i Nikola Ulama iz Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec.

Prvo mjesto u stolnom nogometu pripalo je Udruženje obrtnika Zabok, drugo Međuopćinskom udruženju obrtnika Klanjec, a treće Udruženju obrtnika Zlatar.

Pehar za fair play uručen je Udruženju obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice, dok je prijelazni pehar koji se dodjeljuje za najviše osvojenih bodova uručen Udruženju obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.

www.sjever.hr / kzz.hr
03.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.