Now Reading:
Koprivnički Dom za starije prema kvaliteti usluge u samom hrvatskom vrhu – župan Koren najavio: Županija će biti snažna potpora u daljnjem razvoju!
Full Article 2 minutes read

Koprivnički Dom za starije prema kvaliteti usluge u samom hrvatskom vrhu – župan Koren najavio: Županija će biti snažna potpora u daljnjem razvoju!

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica u ponedjeljak je proslavio 32. obljetnicu postojanja i uspješnog djelovanja, a svečanom programu prisustvovao je i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren sa svojim suradnicima.

Ravnateljica Doma Željka Koluder-Vlahinja zahvalila je Županiji kao osnivaču ustanove na svoj pomoći koju pruža kako bi Dom bio i dalje u samom državnom vrhu po kvaliteti usluge koju pruža korisnicima.

-U ove trideset i dvije godine mnogo toga se lijepog događalo u našoj kući, no ono što nosi zajednički nazivnik jest kvalitativni kontinuitet i razvoj usluga koje pružamo našim korisnicima – istaknula je ravnateljica Koluder-Vlahinja.

Čestitku je uputio i župan Koren koji je zahvalio svima koji su svih ovih godina radili na razvoju ustanove, a posebno djelatnicima koji zajedno s korisnicima svakog dana dijele sretne, ali i one manje sretne trenutke.

-Dom je u cijeloj Hrvatskoj prepoznat kao mjesto najviše životne kvalitete i standarda življenja i uistinu može biti uzor svima. Hvala i zaposlenicima na trudu i angažmanu koji pokazuju u svojem poslu koji nije nimalo jednostavan, siguran sam da će se ta razina održati i u budućnosti, a Županija će snažna biti potpora u daljnjem razvoju – poručio je župan te svima čestitao predstojeći blagdan Uskrsa.

www.sjever.hr / kckzz.hr
03.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.