Now Reading:
Čak 465 natjecatelja na 5. memorijalnoj utrci Matija Milec
Full Article 2 minutes read

Čak 465 natjecatelja na 5. memorijalnoj utrci Matija Milec

Pod pokroviteljstvom Općine Cestica, u organizaciji SRD Poleti održana je, na Cvjetnu nedjelju, 5. Memorijalna utrka Matija Milec.

Sama utrka započela je u 14 sati, a u organizaciji utrke pomogle su i cestičke udruge i preko dvadesetak sponzora.

Trčalo se na 2,5, 5 i 10 kilometara, a za trčanje se prijavilo 465 natjecatelja. Za utrku na 10 kilometara bila su 52 trkača, na pet kilometara 90, a najveći broj sudionika, 323, bio je na 2,5 kilometara.

U utrci na 2,5 km kod žena Orhideja Leščak osvojila je prvo mjesto, a potom su se plasirale Dea Šipek i Natalija Jovan. U muškoj konkurenciji Mladen Mihin bio je treći, drugo mjesto osvojio je Branko Levanić, a na prvo mjesto plasirao se Vedran Rešetar.

U utrci na 5 kilometara kod žena je pobijedila Lea Kos ispred Ane Goričanec i Zare Klopotan, dok je u muškoj konkurenciji prvi bio Mateuš Zavec iz Ptuja, a iza njega plasirali su se Jakov Friščić i Leon Mlinar koji je bio treći.

U utrci na 10 km prvo mjesto je osvojila Paula Marenčić, druga je bila Ines, a treća Ema Crnek. Kod muškaraca Kristijan Cesar bio je treći, Krešimur Balaško drugi, a Stjepan Petrović osvojio je prvo mjesto.

U ime organizatora zahvalu natjecateljima, sponzorima i publici uputila je Jelena Milec, a u ime Općine Cestica čestitke na postignutim rezultatima uputio je Darko Majhen, predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica.

Memorijalna utrka Matija Milec organizira se u spomen na Matiju koji je potkraj srpnja 2017. stradao od posljedice udara groma dok je trčao nasipom uz „Ormoško jezero“, istočno od naselja Otok Virje.

Foto: cestica.hr
sjever.hr/cestica.hr
04.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.