Now Reading:
Vozač koji je pijan divljao BMW-om pa izazvao nesreću je policajac – iz čista mira čovjeku polomio kosti lica
Full Article 2 minutes read

Vozač koji je pijan divljao BMW-om pa izazvao nesreću je policajac – iz čista mira čovjeku polomio kosti lica

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, 41-godišnjak koji je u subotu na području Susedgrada pijan napravio prometni prekršaj, a zatim teško ozlijedio jednoga od susjeda koji su mu prigovorili, je aktivni policijski službenik koji radi u sektoru kriminalističke policije zagrebačke policije u Heinzelovoj.

Međutim, u vrijeme događaja nalazio se izvan službe. Kako je doznao Jutarnji, policajac koji se u BMW-u nalazio s jednim svojim prijateljem, navodno je brzinom većom od 100 kilometara na sat doletio u inače jako usku ulicu Viljevski put.

Riječ je o slijepoj ulici koja je na kraju imala zaštitnu ogradu, no policajac je, ne mogavši se zaustaviti, pogodio ogradu, prošao kroz nju te se zaustavio nakon kratkog krivudanja na livadi iza ulice, nekoliko desetaka metara dalje.

Neki od susjeda su mu navodno pritrčali kada su vidjeli da nitko ne izlazi iz auta, a prema tvrdnjama nekih od susjeda, jednog od njih policajac je iz čista mira udario šakom u glavu i polomio mu kosti lica.

Ubrzo je pozvana policija te je došlo nekoliko policajčevih kolega, nakon čega je priveden u postaju na kriminalističko istraživanje.

Policajac je, neslužbeno doznaje Jutarnji, u Heinzelovoj zaposlen na poslovima krim tehnike.

www.sjever.hr / jutarnji.hr
02.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.