Now Reading:
Tragedija izbjegnuta za dlaku: automobilom se zabio u plinski ormarić u Ludbregu i ostao prikliješten, a plin je curio…
Full Article 1 minutes read

Tragedija izbjegnuta za dlaku: automobilom se zabio u plinski ormarić u Ludbregu i ostao prikliješten, a plin je curio…

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, tragedija u Ludbregu izbjegnuta je za dlaku. Naime, vozač automobila zabio se u kuću i oštetio plinski ormarić iz kojeg je počeo curiti plin, dok je on ostao prikliješten između zida i betonskog stupa, prenose 24sata.

Kako su opisali ludbreški vatrogasci, nakon što je vozilo udarilo u obiteljsku kuću, došlo je do kidanja plinskih instalacija, a vozač je prikliješten u automobilu koji je zaglavio između kuće i betonskog stupa.

-Pristupamo skidanju dvorišne ograde i oslobađanju vozača pomoću hidrauličkog alata. Zbog curenja plina postavljamo zaštitni mlaz, vršimo osvjetljenje mjesta nesreće i osiguranje – opisali su iz DVD-a Ludbreg čiji su pripadnici izvukli vozača iz automobila i predali ga hitnoj pomoći.

Do nesreće je došlo u nedjelju u noćnim satima, a kako su rekli iz PU varaždinske za 24sata, vozač je prošao s lakšim ozljedama, dok opasnosti za građane nema.

-Čuo se snažan udar i glasan zvuk šuštanja izlaska plina. To nas je probudilo. Sreća u nesreći da nije došlo do zapaljenja ili eksplozije – ispričao je za 24sata svjedok nesreće.

Foto: FB DVD Ludbreg
www.sjever.hr / 24sata.hr / FB DVD Ludbreg
02.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.