Now Reading:
Znate li da je Luka Modrić u svojoj karijeri dosada zaradio više od milijardu kuna!!!!
Full Article 2 minutes read

Znate li da je Luka Modrić u svojoj karijeri dosada zaradio više od milijardu kuna!!!!

Profesionalna karijera Luke Modrića (37) traje od 2003. godine i do danas je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije na klupskoj razini osvojio sve što se osvojiti moglo. Samo je s Real Madridom, u kojem je od ljeta 2012. godine, osvojio 22 trofeja od toga pet Liga prvaka – prenosi T portal.

Kao igrač zagrebačkog Dinama Luka Modrić je na početku karijere bio na posudbi u Zrinjskom iz Mostara te u zaprešićkom Interu, potom je za ‘modre’ odigrao 130 utakmica te 2008. godine za 21 milijun eura prešao u Tottenham. U Londonu je proveo četiri sezone (160 utakmica, 17 golova) te u ljeto 2012. godine za 30 milijuna eura otišao u madridski Real, u kojem je do današnjih dana.

Portal Capology, koji se bavi financijama u nogometu, objavio je koliko je Luka Modrić do sada zaradio u karijeri. Prema njihovim podacima Modrić je u Realu isprva zarađivao nešto više od osam milijuna eura, a aktualni ugovor koji mu završava krajem lipnja ove godine donosi mu čak 21,880.000 eura na godinu!

Ukupno će Luka Modrić u karijeri, prema izračunu Capologyja, na završetku ove sezone zaraditi nestvarnih 140,325,949 eura! Preračunato u kune to iznosi milijardu i 57 milijuna kuna.

Foto: arhiva

www.sjever.hr / www.tportal.hr
31.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.