Now Reading:
Dvojica mladića ukrala automobil, malo se provozali pa ga ostavili u drugoj županiji
Full Article 50 second read

Dvojica mladića ukrala automobil, malo se provozali pa ga ostavili u drugoj županiji

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika starosti 22 i 25 godina sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari u pokušaju, priopćili su iz PU koprivničko – križevačke.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su osumnjičeni tijekom 27./28. ožujka u Novigradu Podravskom oduzeli otključani osobni automobil s ključem u kontakt bravi radi privremene uporabe.

Automobil je u prijepodnevnim satima 28. ožujka pronađen na području Međimurske županije te je nakon obavljenog očevida vraćen vlasniku.

Također, sumnja se da su osumnjičeni u istom vremenskom razdoblju u Novigradu Podravskom pokušali oduzeti dva osobna automobila radi privremene uporabe u čemu nisu uspjeli.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.

www.sjever.hr
29.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.