Now Reading:
„Rastimo zajedno u svakoj obitelji”: U Čakovcu održan poučan i koristan stručni skup
Full Article 1 minutes read

„Rastimo zajedno u svakoj obitelji”: U Čakovcu održan poučan i koristan stručni skup

Biti roditelj danas je izazovnije nego ikad prije. Stoga je sustavna podrška roditeljstvu s ciljem što ranijeg prepoznavanja problema te njegovo rješavanje na samom početku izuzetno važno.

U Čakovcu je održan stručni skup pod nazivom „Rastimo zajedno u svakoj obitelji”, a gradonačelnica Ljerka Cividini ne krije zadovoljstvo što je Čakovec i na ovom području, zahvaljujući stručnim odgajateljicama u hrvatskom vrhu.

-Čakovec i Međimurje u cjelini ulažu znatni novac u sustav obrazovanja te smo među vodećima u zemlji. Važnim smatram i to da smo uspostavili dvosmjerni komunikacijski kanal te da pomoću vaših ideja i prijedloga, sustav svake godine poboljšavamo i unaprjeđujemo.

Stručni skupovi poput ovog održanog u zgradi Scheier u Čakovcu, pomažu u razmjeni iskustava, upoznavanju potencijalnih korisnika s mogućnostima i vrstama programa koji su im na raspolaganju, te najvažnije, poboljšanju sustavne podrške na koju mogu računati. Hvala organizatorima Obiteljskom centru – PS Međimurska i Dječjem vrtiću “Cipelica” Čakovec, napisala je Cividini na društvenoj mreži.

izvor i foto: fb- lj. cividini
sjever.hr
26.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.