Now Reading:
„Rastimo zajedno u svakoj obitelji”: U Čakovcu održan poučan i koristan stručni skup
Full Article 1 minutes read

„Rastimo zajedno u svakoj obitelji”: U Čakovcu održan poučan i koristan stručni skup

Biti roditelj danas je izazovnije nego ikad prije. Stoga je sustavna podrška roditeljstvu s ciljem što ranijeg prepoznavanja problema te njegovo rješavanje na samom početku izuzetno važno.

U Čakovcu je održan stručni skup pod nazivom „Rastimo zajedno u svakoj obitelji”, a gradonačelnica Ljerka Cividini ne krije zadovoljstvo što je Čakovec i na ovom području, zahvaljujući stručnim odgajateljicama u hrvatskom vrhu.

-Čakovec i Međimurje u cjelini ulažu znatni novac u sustav obrazovanja te smo među vodećima u zemlji. Važnim smatram i to da smo uspostavili dvosmjerni komunikacijski kanal te da pomoću vaših ideja i prijedloga, sustav svake godine poboljšavamo i unaprjeđujemo.

Stručni skupovi poput ovog održanog u zgradi Scheier u Čakovcu, pomažu u razmjeni iskustava, upoznavanju potencijalnih korisnika s mogućnostima i vrstama programa koji su im na raspolaganju, te najvažnije, poboljšanju sustavne podrške na koju mogu računati. Hvala organizatorima Obiteljskom centru – PS Međimurska i Dječjem vrtiću “Cipelica” Čakovec, napisala je Cividini na društvenoj mreži.

izvor i foto: fb- lj. cividini
sjever.hr
26.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.