Now Reading:
ISTRAŽIVANJE POKAZALO Ivanec među najboljim gradovima u Hrvatskoj po indeksu lakoće poslovanja!
Full Article 2 minutes read

ISTRAŽIVANJE POKAZALO Ivanec među najboljim gradovima u Hrvatskoj po indeksu lakoće poslovanja!

Prema provedenom istraživanju, anketa je pokazala da su poduzetnici Ivanec uvrstili visoko na rang ljestvicu.

Grad Ivanec među deset je najboljih gradova u Hrvatskoj po indeksu lakoće poslovanja za poduzetnike i jedini je na području Varaždinske županije među top 10.

Istraživanje su vodili ugledni ekonomski znanstvenici Boris Podobnik i Luka Medvidović, a rangirali su gradove po tome kako se odnose prema privatnom sektoru, a naročito prema malom i srednjem poduzetništvu. Anketirani su poduzetnici nastojeći doznati koji se gradovi prema svojim poduzetnicima odnose najbolje, a koji najlošije.

-Pošto takva ocjena dolazi iz neovisnog istraživanja, a temeljem očitovanja samih poduzetnika, gradskoj upravi Ivanca i gradskoj tvrtki Poslovna zona Ivanec d.o.o. to je najbolja i najkvalitetnija potvrda opravdanosti dugogodišnjeg rada na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja i kooperativnog odnosa s lokalnom poduzetničkom zajednicom. Drago mi je da su poduzetnici prepoznali namjeru Grada da s njima gradi dugoročan partnerski odnos, sa čime smo počeli još prije 10-ak godina, kada smo ušli u međunarodni projekt certificiranja gradova s povoljnim poslovnim okruženjem u Jugoistočnoj Europi (BFC) – rekao je gradonačelnik Grada Ivanca Milorad Batinić.

Novčane potpore, subvencije i pomoći koje Grad odobrava poduzetnicima, ali i radionice i edukacije koje organiziraju za sve zainteresirane građane su i dokaz zašto je Ivanec u top 10 gradova po lakoći poslovanja.

Sjever.hr/ivanec.hr
23.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.