Now Reading:
Tvrtka Alati Stuhne jedna od kandidata za dodjelu Povelje Krapinsko-zagorske županije – župan Kolar obišao pogon tvrtke
Full Article 1 minutes read

Tvrtka Alati Stuhne jedna od kandidata za dodjelu Povelje Krapinsko-zagorske županije – župan Kolar obišao pogon tvrtke

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar u pratnji zamjenika direktorice Poduzetničkog centra KZŽ Denisa Ranogajca, u srijedu je posjetio sjedište tvrtke Alati Stuhne d.o.o. Tom prilikom župan Kolar održao je sastanak s direktorom Miranom Stuhne te obišao proizvodni pogon tvrtke koja je ove godine predložena kao jedan od kandidata za dodjelu županijskog priznanja – Povelje Krapinsko – zagorske županije.

Direktor tvrtke, Miran Stuhne zahvalio se županu na posjeti i kazao kako su Alati Stuhne mala obiteljska tvrtka koja se bavi proizvodnjom kalupa za staklarsku industriju. Tvrtka ima 220 zaposlenih i izvozi oko 95 posto svojih proizvoda po čitavom svijetu.

Župan Kolar izrazio je zadovoljstvo posjetom tvrtki Alati Stuhne koja se, kako je naglasio, ističe svojom kvalitetom, ali i iznadprosječnim primanjima za svoje zaposlenike.

– Ova tvrtka je u kontinuiranom rastu i svoju dobit ponovno reinvestira i ulaže u edukaciju svojih zaposlenika – rekao je župan dodavši kako je ovo jedan ogledan primjer kako gospodarstvo na području Zagorja djeluje.

Direktoru je ponuđena suradnja s Poduzetničkim centrom KZŽ, a treba napomenuti kako će mu priznanje Krapinsko-zagorske županije biti dodijeljeno na Svečanoj sjednici županijske skupštine.

jmiklauzic/www.sjever.hr
22.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.