Now Reading:
Četiri člana obitelji počinila samoubojstvo zbog – teorija zavjera?!
Full Article 1 minutes read

Četiri člana obitelji počinila samoubojstvo zbog – teorija zavjera?!

Slučaj samoubojstva četiri člana jedne obitelji koji je šokirao čitavu Švicarsku je zatvoren nakon što su istražitelji otkrili kako su odrasli članovi taj događaj detaljno isplanirali.

Obitelj je umrla 24. ožujka prošle godine i to na način da su skočili iz svog stana na sedmom katu zgrade. Među umrlima su otac, majka i njena sestra te osmogodišnja djevojčica. Preživio je jedino 15-godišnji dječak koji se oporavio od teških ozljeda, ali se ne sjeća tog dana, piše BBC, a prenosi N1 Hrvatska.

Švicarske vlasti kažu kako su majka i njena sestra blizanka bile duboko opsjednute teorijama zavjere te su gajile duboku sumnjičavost prema vladi i lokalnim vlastima. Djecu su odgojile da vjeruju kako je svijet neprijateljsko mjesto te su se djeca školovala od kuće.

Tog tragičnog dana, policija je obitelji kucala na vrata jer se otac nije javljao na pozive za sastanak. Obitelj policiju nije pustila u stan, a bili su mrtvi nekoliko minuta kasnije. Pretraga stana i elektronskih uređaja otkrila je da je kolektivno samoubojstvo bilo pažljivo planirano, čak i uvježbavano.

Foto: ilustracija
sjever.hr/n1info.hr
22.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.