Now Reading:
Obilježen veliki jubilej zlatarbistričke Udruge – KUE “Kaj” svečanom sjednicom proslavila 30 godina rada
Full Article 1 minutes read

Obilježen veliki jubilej zlatarbistričke Udruge – KUE “Kaj” svečanom sjednicom proslavila 30 godina rada

Kulturno – umjetnička edukacijska udruga “Kaj” u subotu je u Domu kulture u Zlatar Bistrici održala svečanu sjednicu povodom 30. obljetnice rada Udruge.

Svečanoj sjednici prisustvovala je i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, koja je predsjedniku udruge Leonardu Fuliru uručila zahvalnicu koju je Udruzi povodom 30. godišnjice uspješnog djelovanja dodijelio krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.

Predsjednik Leonard Fulir je na svečanosti iznio referat o radu Udruge u svih 30 godina, nakon čega su zaslužnim pojedincima i institucijama uručene prigodne diplome i zahvalnice. Uz one od strane KUEU Kaj, uručene su i diplome Hrvatskog sabora kulture od strane njegovog predstavnika Armanda Slavičeka.

Ovu veliku obljetnicu su u pozdravnim govorima, uz već navedene, čestitali i načelnica i predsjednica Općinskog vijeća Općine Zlatar Bistrica Vesna Mikulec i Nataša Krajačić, gradonačelnik Oroslavja i bivši predsjednik KUEU “Kaj” Viktor Šimunić, predsjednik KUD-a Belec Jurica Vukić i tajnik udruge Petrože Krušljevo Selo Damir Duh.

Na sjednici su prikazani i isječci govora podrške iz vremena samog početka udruge, materijal sa nastupa, druženja i gostovanja u proteklih 30 godina te video spot autorske skladbe, koji možete vidjeti ovdje: https://youtu.be/V7RlnAtgas4

www.sjever.hr
20.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.