Now Reading:
Obilježen veliki jubilej zlatarbistričke Udruge – KUE “Kaj” svečanom sjednicom proslavila 30 godina rada
Full Article 1 minutes read

Obilježen veliki jubilej zlatarbistričke Udruge – KUE “Kaj” svečanom sjednicom proslavila 30 godina rada

Kulturno – umjetnička edukacijska udruga “Kaj” u subotu je u Domu kulture u Zlatar Bistrici održala svečanu sjednicu povodom 30. obljetnice rada Udruge.

Svečanoj sjednici prisustvovala je i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, koja je predsjedniku udruge Leonardu Fuliru uručila zahvalnicu koju je Udruzi povodom 30. godišnjice uspješnog djelovanja dodijelio krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.

Predsjednik Leonard Fulir je na svečanosti iznio referat o radu Udruge u svih 30 godina, nakon čega su zaslužnim pojedincima i institucijama uručene prigodne diplome i zahvalnice. Uz one od strane KUEU Kaj, uručene su i diplome Hrvatskog sabora kulture od strane njegovog predstavnika Armanda Slavičeka.

Ovu veliku obljetnicu su u pozdravnim govorima, uz već navedene, čestitali i načelnica i predsjednica Općinskog vijeća Općine Zlatar Bistrica Vesna Mikulec i Nataša Krajačić, gradonačelnik Oroslavja i bivši predsjednik KUEU “Kaj” Viktor Šimunić, predsjednik KUD-a Belec Jurica Vukić i tajnik udruge Petrože Krušljevo Selo Damir Duh.

Na sjednici su prikazani i isječci govora podrške iz vremena samog početka udruge, materijal sa nastupa, druženja i gostovanja u proteklih 30 godina te video spot autorske skladbe, koji možete vidjeti ovdje: https://youtu.be/V7RlnAtgas4

www.sjever.hr
20.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.