Now Reading:
HNS-ovci uručili vrijednu donaciju najmlađim nogometašima Nogometnog centra Lepoglava – Klenovnik
Full Article 1 minutes read

HNS-ovci uručili vrijednu donaciju najmlađim nogometašima Nogometnog centra Lepoglava – Klenovnik

HNS-ovi općinski vijećnici Općine Klenovnik i načelnik te ujedno i predsjednik podružnice HNS-a Klenovnik, Mladen Blaško, donirali su sporstkom opremom, ruksacima za opremu, najmlađe nogometaše Klenovnika koji sudjeluju u radu Nogometnog centra Lepoglava-Klenovnik. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

– HNS-ovi općinski vijećnici iz naknada za svoj rad u Općinskom vijeću odlučili su donirati udruge koje djeluju na području općine Klenovnik, a njima se pridružila podružnica HNS-a Klenovnik, te ja kao načelnik. Ovog puta donirali smo najmlađe nogometaše Klenovnika ruksacima za opremu. Nastojimo svojim mještanima osigurati što kvalitetnije uvjete života, a ovo je samo jedna od akcija koje smo proveli – zaključio je Mladen Blaško.

Podjeli ruksaka pridružio se i županijski predsjednik HNS-a, Krunoslav Lukačić, te predsjednik kluba vijećnika HNS-a u Županijskoj skupštini i gradonačelnik grada Lepoglave, Marijan Škvarić.

– Izrazito sam ponosan na HNS-ove vijećnike općine Klenovnik, te na načelnika Mladena Blaška, koji su ovom donacijom razveselili najmlađe nogometaše. Pohvalno je da ovom donacijom potiču mlade na bavljenje sportom u vrijeme kada je sve manje mladih na igralištima, a sve više njih za ekranima – poručio je Lukačić.

www.sjever.hr
18.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.