Now Reading:
HNS-ovci uručili vrijednu donaciju najmlađim nogometašima Nogometnog centra Lepoglava – Klenovnik
Full Article 1 minutes read

HNS-ovci uručili vrijednu donaciju najmlađim nogometašima Nogometnog centra Lepoglava – Klenovnik

HNS-ovi općinski vijećnici Općine Klenovnik i načelnik te ujedno i predsjednik podružnice HNS-a Klenovnik, Mladen Blaško, donirali su sporstkom opremom, ruksacima za opremu, najmlađe nogometaše Klenovnika koji sudjeluju u radu Nogometnog centra Lepoglava-Klenovnik. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

– HNS-ovi općinski vijećnici iz naknada za svoj rad u Općinskom vijeću odlučili su donirati udruge koje djeluju na području općine Klenovnik, a njima se pridružila podružnica HNS-a Klenovnik, te ja kao načelnik. Ovog puta donirali smo najmlađe nogometaše Klenovnika ruksacima za opremu. Nastojimo svojim mještanima osigurati što kvalitetnije uvjete života, a ovo je samo jedna od akcija koje smo proveli – zaključio je Mladen Blaško.

Podjeli ruksaka pridružio se i županijski predsjednik HNS-a, Krunoslav Lukačić, te predsjednik kluba vijećnika HNS-a u Županijskoj skupštini i gradonačelnik grada Lepoglave, Marijan Škvarić.

– Izrazito sam ponosan na HNS-ove vijećnike općine Klenovnik, te na načelnika Mladena Blaška, koji su ovom donacijom razveselili najmlađe nogometaše. Pohvalno je da ovom donacijom potiču mlade na bavljenje sportom u vrijeme kada je sve manje mladih na igralištima, a sve više njih za ekranima – poručio je Lukačić.

www.sjever.hr
18.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.