Now Reading:
UŽAS! Otac auto parkirao na nizbrdici, a tamo je bilo petero njegove djece
Full Article 1 minutes read

UŽAS! Otac auto parkirao na nizbrdici, a tamo je bilo petero njegove djece

Neodgovorni 28-godišnjak Nino, otac petero djece, proglašen je krivim i osuđen zbog teške ozljede njegova devetogodišnjeg sina kojeg je pregazio auto.

Kako piše Danica.hr, prema pravomoćnoj presudi koja je donesena ovih dana, sve se dogodilo u srpnju oko 10 sati na području Velikog Trojstva u okolici Bjelovara. Nino je kobnog dana na uzbrdici poljsko-šumskog puta parkirao majčin fiat uno, ostavivši vozilo otključano, neosigurano i dostupno malodobnoj djeci.

Pokraj vozila bilo je petero njegove djece starosti 1, 3, 5, 8 i 9 godina, a petogodišnjak je ušao u automobil i izbacio mjenjač iz brzine, nakon čega je vozilo krenulo unazad, a iza vozila je bio devetogodišnjak.

Dječaka je vozilo srušilo i prešlo kotačima preko njegovih nogu, pri čemu je zadobio višestruke prijelome, rane i ogrebotine.

-Muškarac dakle općeopasnom radnjom izazvao opasnost za život i tijelo ljudi, a kaznenim djelom je prouzročena teška tjelesna ozljeda, čime je počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti – navodi se u presudi, piše Danica.

Neodgovorni je otac osuđen na 11 mjeseci zatvora, ali kazna mu se zamjenjuje radom za opće dobro.

sjever.hr/danica.hr
17.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.