Now Reading:
Varaždinske Toplice i Kerekeshi vole se javno: najpopularniji „Susjedi” u Hrvatskoj dupkom napunili dvoranu i do suza nasmijali sve prisutne
Full Article 2 minutes read

Varaždinske Toplice i Kerekeshi vole se javno: najpopularniji „Susjedi” u Hrvatskoj dupkom napunili dvoranu i do suza nasmijali sve prisutne

Kerekesh Teatar u Varaždinskim je Toplicama uvijek rado viđeni gost, a zahvaljujući odličnoj i kontinuiranoj suradnji s Gradom jedna od predstava u sklopu 14. Tjedna smijeha odigrana je upravo u Varaždinskim Toplicama. Riječ je o najpopularnijim „Susjedima” u Hrvatskoj koji su dupkom napunili kongresnu dvoranu Minerve i sve prisutne nasmijali do suza.

Reakcija publike i više je nego dobra što je potvrdio i sam Ljubomir Kerekeš, autor predstave „Susjedi” koji je naglasio kako su i glumci itekako zadovoljni činjenicom da su odlično zabavili građane.

-Stavili smo točku na „i” Susjeda, prije svega serije koja je nakon punih 13 godina i dalje aktualna. Moja je ideja bila da nakon 180 epizoda „Zauvijek susjeda” samo „Susjedi” budu 181. epizoda pretočena u kazališnu predstavu kako bi se konačno dogodilo i to vjenčanje od kojeg su glavni glumci uvijek zazirali – rekao je Kerekeš.

Gradonačelnica Dragica Ratković izrazila je zadovoljstvo što su Varaždinske Toplice jedan od gradova u koji je stigao ovogodišnji Tjedan smijeha.

-Grad Varaždinske Toplice uvijek podržava sve odlične projekte, a Tjedan smijeha definitivno je jedan od njih. Kerekesh Teatar iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja, a dupkom puna kongresna dvorana Minerve samo dokazuje kako naši građani rado posjećuju ovakve manifestacije koje su uvijek dobrodošle u naš grad – poručila je gradonačelnica Ratković.

Grad će i ubuduće podržavati sva kulturna zbivanja koja podižu društveni i kulturni život građana, a jučerašnji odaziv na predstavu „Susjedi” potvrđuje kako svi jedva čekaju novo izdanje „Smešnih Toplica” koje su, potvrdio je Kerekeš, u planu i ove godine.

www.sjever.hr
09.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.