Now Reading:
Matić o moliteljima: Mini suknja nije poziv na silovanje. Ako imaju problema postoji masturbacija
Full Article 1 minutes read

Matić o moliteljima: Mini suknja nije poziv na silovanje. Ako imaju problema postoji masturbacija

Kao i prethodnih šest prvih subota u mjesecu, muškarci su se okupili na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu i molili krunicu, a dočekao ih je protuprosvjed Udruge Domino kojem se i ovaj put pridružio europarlamentarac Fred Matić, piše Index.

Kako je rekao za Index, nitko nema ništa protiv toga da ljudi mole, no dotični na Trgu mole za stvari koje su trebale biti ostavljene nekoliko stoljeća iza nas.

-To izaziva jezu kod normalnih građana. Ovo je povratak u srednji vijek. To je agenda koja im neće proći – rekao je Matić za Index.

-Ovo su marginalci. Od 90-ih smo se borili da uđemo u Europu, nismo se sigurno borili za povratak u srednji vijek. Ovo za što se oni mole nema nigdje u Bibliji, toga samo ima u srednjem vijeku. Čedno odijevanje? Tko si ti da meni određuješ što ću nositi? Mini suknja nije poziv na silovanje. Ako imaš hormonalnih problema – postoji izraz koji se zove masturbiranje. Moraju i to znati, ali njihovi organizatori su protiv toga. Moraju naći načine da obuzdaju svoje hormone – dodao je.

www.sjever.hr / index.hr
04.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.